Така, ще започна направо с извода - Кирил Петков и

...
Така, ще започна направо с извода - Кирил Петков и
Коментари Харесай

Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България

Така, ще стартира напряко с извода - Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България.

Това написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

" А в този момент - доказателствата. Спомняте ли си, че когато бяхме дружно в съдружно държавно управление, тези двамата стопираха всички пари за пътища? После упрекнаха Гроздан Караджов и надлежно мен, че някакси заплащането за към този момент свършена работа е…крадене на пари. Как се крадат пари, като се заплати на някой, който е приключил работа, аз не знам. Просто не съм неуравновесен като някои политици, с цел да настоявам сходни неща. После Кирил Петков и Асен Василев говореха непрекъснато, че най-страшната скица за източване, сиреч - за крадене на пари, в пътното строителство са по този начин наречените инхаус процедури ", напомни Трифонов.

" Според Кирил Петков и Асен Василев инхаус процедурите в пътното строителсто са нагла и брутална корупционна скица. Демек, който го прави е апаш на държавни пари. И в този момент - какво се случва в този момент, когато ППДБ си имат държавно управление с, забележете, с ГЕРБ. Ето какво става през днешния ден. Днес!Правителството дава още пари за " Хемус " и форсира градежа й. Правителството ще индексира инхаус договорите за строителството на автомагистрала " Хемус ", до месец ще има и предложение за решение в Министерския съвет за индексация на договорите за доизграждане на автомагистрала " Хемус ", уточни водачът на Има Такъв Народ.

" Значи, освен, че ще платят всички пари по инхаус процедури, освен, че те самите ще вършат инхаус процедури, ами на всичкото от горната страна ще ги индексират, т.е. - ще дадат още повече пари. Абе, Кириле и Асене, нали с тези пари се хранеха някакви бебета на ГЕРБ?! Какво стана? Бебетата си имат нови родители ли? Осиновихте ли ги? Сега от вашата цица ли ще сучат? ", попита Трифонов.

" И тук, разумно, идва изводът, с който започнах - Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България. Току-що ви го потвърдих ", повтори извода си Слави Трифонов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР