. Така ще продължи – с минимални средства правим отбор,

...
. Така ще продължи – с минимални средства правим отбор,
Коментари Харесай

Станимир Стоилов след загубата от Лудогорец: Заслужавахме да бием

. Така ще продължи – с минимални средства вършим тим, който да дава отговор на името „ Левски “, приключи Стоилов.

Предводителят на Левски - Станимир Стоилов, похвали своите футболисти след загубата от Лудогорец за Суперкупата на България. Той счита, че тимът му игрово не е трябвало да загуби финала и добави, че е видял грешките и положителните неща измежду футболистите му в хода на мача с " орлите ".

„ Стана един динамичен, забавен дуел. Моят тим беше на върха на опциите си. Показа на моменти добра игра. Имахме тежки 5 минути и допуснахме два гола. Срещу Лудогорец всяка секунда се санкционира. С темперамент изравнихме резултата. За следващ път лотарията на дузпите не проработи и поздравяваме Лудогорец за извоюваната купа “, стартира Стоилов, предава Гонг.

„ Мисля, че в по-голяма част от първата част бяхме отлични. Трябваше да сме по-уверени в завършващия удар. Като надзор на мача бяхме по-добри и мачът взе равновесие. Когато играем против толкоз мощен тим, за нас е добре. Виждаме какво ни би трябвало, къде да работим и качествата на футболистите. Засега този тим се показва малко над моите упования като воля, темперамент, динамичност. Има къде да работим. Идеален миг да забележим до каква степен сме стигнали, тъй че беше положително показване. Съжалявам, че не спечелихме за почитателите ни. Докато Левски има такава поддръжка, той ще бъде жив и ще основава проблеми на всички тимове. Завръщаме се като фактор в българския футбол “.

„ Днес бяха доста плюсовете за нас, показахме футбол, че можем да пресираме, да комбинираме, да подаваме. Видяхме си и грешките. Много беше значимо да забележим самостоятелните качества на нашите играчи. Ноа е значим състезател, само че към този момент е минал мачът. Трябваше да се оправим и без него. Допуснахме 2-3 неточности против Лудогорец, който е класен тим. Не мисля, че като игра заслужавахме да загубим, считам, че заслужавахме повече да спечелим. В подобен звук би трябвало да се организират срещите у нас. Българският футбол би трябвало да се организира по този начин. На терена да има борба, само че отвън него – не. Футболната борба не би трябвало да изродява нещата. Когато си потегли от под дъното, оценката е позитивна. Играхме два финала. Виждам горделив Левски на терена, който може да се бие с всеки различен тим. Видя се в дерби срещите и опитваме да градим и да вършим нещо. Под никаква форма не нарушаваме финансовите си рамки, с цел да може всичко да е наред с клуба, сподели още Мъри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР