ТАКА!С Лена Бориславова съм имал спорове. И Кирил Петков, и

...
ТАКА!С Лена Бориславова съм имал спорове. И Кирил Петков, и
Коментари Харесай

Наглите са решили да довършат Кирил и Лена!

ТАКА!

С Лена Бориславова съм имал разногласия. И Кирил Петков, и нея съм подлагал на критика безпощадно, както аз, по този начин и БОЕЦ и то за тежки неточности, за които всички ще платим цената. Оставиха ни съвсем сами в борбата против Гешев, капсулираха се и не помниха защо са определени.

Сега става въпрос за нещо друго. Прокуратурата е образувала инспекция против Лена поради контракт на ББР от преди една година. Ако има някаква вреда за страната от този контракт, то който го е подписал дано да си носи отговорността.

НО ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ЗА ЦЕЛ ТОВА!

ЗНАМ какво се случва, тъй като познавам системата и съм го изпитвал на гърба си. А се случва следното - Мутрата, или Свинята (Борисов, или Пеевски) е натиснал копчето на Гешев и той е завъртял бухалката. За този контракт се приказва от година и никой не реагираше. Сега внезапно, когато държавното управление на Кирил Петков падна, прокуратурата бе задействана. Наглите са решили да довършат Кирил и Лена. Така работи мафията - показно заличаване и смачкване за наставление на всеки, който се осмели да посегне на ползите на мафията!

Това няма нищо общо с правораздаването, отбрана на публичния интерес, или търсене на някаква правдивост. Както преди време, когато мутрите пребиваха, режеха уши и убиваха, в случай че не си плащаш, или не слушаш. Същото е. Сега в ролята на мутрите са институциите на мафията.

За съпоставяне - същата прокуратура НЕ видя нито един път данни за закононарушения, корупция и вреди за страната в десетките сигнали на БОЕЦ против Борисов, Пеевски, Доган, Станишев, Каракачанов, Карадайъ, Цацаров, Гешев, Цветанов, Пламен Георгиев... За Къщата в Барселона, за Пачките и Кюлчетата, за жилищата и балконите, за 16-те милиарда източно Данък добавена стойност, за трите милиарда закопани в ТУРСКИ ПОТОК, за схемите на ЛУКОЙЛ, за сараите на Доган и тн.

В случая, откакто прокуратурата и бригадите на мафията са се нахвърлили против Лена, значи им е бръкнала в ползите крепко и заслужава поддръжка.

БОЕЦ споделяме след нашите дейности - "Щом свинете квичат, значи сме на прав път ".

Лена Бориславова, щом свинете квичат в този момент, значи си на прав път. В случая имаш моята поддръжка. Дерзай и пердах до дупка.

Георги Георгиев / БОЕЦ,
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР