Така определя избора си да роди в Аржентина Ева Пекурова,

...
Така определя избора си да роди в Аржентина Ева Пекурова,
Коментари Харесай

Новият избор на рускините: родилен туризъм в Аржентина

Така дефинира избора си да роди в Аржентина Ева Пекурова, собственичка на организация, която урежда документи за пътешестване, настаняване и болничен престой за бременни рускини, решили да родят в чужбина.

Подобно на доста други компании в туризма, компанията на Пекурова преди е предложила „ екскурзии ” до Маями, Флорида - гореща точка за съветския родилен туризъм преди войната в Украйна. Превръщайки персоналния си опит в нова посока за своя бизнес, в този момент тя предлага пътувания до Аржентина на „ посестрими по орис ”.

Пред The Guardian Пекурова изяснява преимуществото на аржентинския паспорт – притежателите му могат да пътуват без виза в 171 страни, в това число Европейски Съюз, Обединеното кралство и Япония, и без особени компликации да получат дълготрайна виза за Съединени американски щати.

В телефонно изявление за The Guardian Полина Череповицкая, дизайнер на бижута от Москва, която е родила в Буенос Айрес през декември, споделя: „ Аржентинският паспорт отваря доста порти “. Тя и брачният партньор ѝ възнамеряват да останат в Буенос...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР