Така очакваният трети филм от сагата за Джурасик свят се

...
Така очакваният трети филм от сагата за Джурасик свят се
Коментари Харесай

Как Крис Прат е помогнал на Брайс Далас Хауърд да спечели повече

Така предстоящият трети филм от сагата за " Джурасик свят " се върти от няколко месеца по кината. И все още единствено няколко милиона го разделят от това да надвиши границата от 1 милиард $ доходи в бокс офиса.

Могат ли динозаври и хора да съществуват дружно

" Джурасик свят: Господство " ще би трябвало да отговори на този въпрос

Поне все още не е ясна ориста на динозаврите и дали в бъдеще ще забележим още филми с тяхно присъединяване. Но пък е несъмнено, че от трите кино лентата огромни печеливши излязоха Крис Прат и Брайс Далас Хауърд , които с помощта на присъединяване си в тях станаха още по-популярни.

Оказва се обаче, че добре познатата процедура в Холивуд дамите да получават по-малко от мъжете е била приложена и в този франчайз. През 2018 година от Variety излязоха с новината, че Крис Прат е получил 10 милиона $ за " Джурасик свят: Рухналото кралство ", до момента в който Брайс Далас Хауърд - 8 милиона $.

От изявление на актрисата за Insider обаче разбираме, че надалеч не е било по този начин. Тя споделя, че ѝ е било платено доста по-малко от тези 8 милиона. В изявлението Хауърд споделя, че през 2014 година, когато е получила ролята в " Джурасик свят ", времената са били разнообразни.

И тогава изобщо не е била в позицията да си контракти равностойно възнаграждение. Друг минус е, че е трябвало да подпише контракт за три кино лентата, в който заплащането е било закрепено. Но се оказва, че Крис Прат е тъкмо толкоз готин, колкото наподобява.
 Брайс Далас Хауърд, Jurassic World: Dominion и синините, които актрисата има
Какво се е случило с Брайс Далас Хауърд

Професията изисква жертви

Брайс Далас Хауърд споделя, че когато сътрудника ѝ е научил за това, е поел нещата в свои ръце и е договорил по-добри условия за приходите, които са свързани със странични на кино лентата неща. Като увеселителни паркове и видео игри. Актрисата твърди, че с помощта на него от тези неща е изкарала повече пари, в сравнение с от присъединяване си във филмите, написа Yahoo Entertainment.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР