Така няма да продължим повече - във вторник на оперативката

...
Така няма да продължим повече - във вторник на оперативката
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред феновете: Колежа трябва да е с козирката

Така няма да продължим повече - във вторник на оперативката за стадиона в Общината изпращам моя строителен механик, с цел да следи изкъсо обстановката, сподели Бойко Борисов, който посети градежа на стадион " Христо Ботев " и се срещна с почитатели на " жълто-черните ". 

" Обещал съм, че този стадион ще го създадем и ще го създадем. След което желая да ме поканите на мач. Ще седна в публиката, тъй като видяхте вчерашния мач, в който Ботев би Ботев Враца с 6:0, в случай че беше тук щяха да се съберат доста повече хора ", сподели  Борисов пред почитателите.

Според ентусиастите на Ботев най-големият проблем е шикалкавенето от страна на изпълнителя по въпроса за козирка над всички трибуни.

" Когато говорихме с вас почитателите в Хисаря, ставаше въпрос за 8 милиона за козирката, аз споделих да са 10, те изтеглиха 12. Не може да не се направи това, което е контрактувано по план. Трябва да се направи стадионът, зад е пример за другите тимове. Да се знае какво би трябвало да се прави и какъв брой пари са нужни. Примерно за Левски, сподели Борисов и попита зам.-кмета Пламен Райчев какъв брой пари са нужни.

" Нямаме крайните КСС- та, само че мисля, че тези 12 млн. лева заем, който изтеглихме, ще стигнат за металната структура, само че не и за покрив ", съобщи зам.-кметът

" Вие сте контрола на градежа, обърна се Борисов към почитателите. - Имате две камери за денонощен надзор. Обаждате ми се, в случай че няма служащи по градежа и решаваме казуса. Трябва да се приключи стадионът както е по план, това е ", приключи Бойко Борисов  разговора си с почитателите на Ботев и се насочи към " Лаута ", с цел да инспектира обстановката там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР