Така нареченото скрънчи за коса от 80-те и 90-те се

...
Така нареченото скрънчи за коса от 80-те и 90-те се
Коментари Харесай

“Облак” за коса – неочакваният летен аксесоар

Така нареченото скрънчи за коса от 80-те и 90-те се завърна, а към този момент го откриваме и в нов прочит – доста по-момичешки и занимателен.

Нарича се “облак за коса ” и е направено от тюл или органза. Платът е повече, което го кара да се набира по гръмък, кукленски метод. И в действителност припомня на дребен пъстър облак, кацнал върху прическата ви.

Идеята е на марката Room Shop Vintage и би трябвало да им признаем, че доста сполучливо стилизират дребните и огромни облаци в кокетни и ексцентрични летни визии.

А с изключение на невероятни и привличащи вниманието, техните скрънчита са и екологични. Създателите на марката ги шият от остатъчни части органза, които няма защо друго да бъдат употребявани, което си е много съобразително, поради крайния резултат!

Какъвто, апропо, можем да реализираме и сами. Ако облаците ви харесват, много елементарно можете да си ушиете такива и сами и да облечете с тях най-обикновен ластик за коса (в физически колорит, с цел да не се вижда под тюла). Просто използвайте повече плат, с цел да се получи “облачния ” набран резултат. За слънчева лятна визия!

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР