Така Марешки коментира изказването на Делян Добрев от ГЕРБ, че

...
Така Марешки коментира изказването на Делян Добрев от ГЕРБ, че
Коментари Харесай

На Марешки Му Писна! Преди Малко Бизнесменът Политик Изригна В Национален Ефир: Не Сме Парцал, За Да Ни

Така Марешки разяснява изявлението на Делян Добрев от ГЕРБ, че математически видяно " ВОЛЯ " може да размени депутатите на Сидеров в ръководещата коалиция, в случай че те я изоставен.

Марешки съобщи, че няма персонална омраза с Волен Сидеров, нито с различен в Народното събрание, а единствено с партиите, ограбили българския народ.

Той разяснява и връзките сред водачите в Обединени патриоти, като съобщи, че има огромни водачи, само че на процедура нито един от тях, в случай че се разпаднат, не може да има дори парламентарна група - те ще имат по 9 депутати.

Няма да имат парламентарна група и ще станат свободни електрони. Това го държи Волен Сидеров в Народното събрание в тази настройка, тъй като, в случай че те го " отлюспят ", той ще стане един свободен електрон, от който нищо не зависи. Вижда се, че сред Валери Симеонов и Волен Сидеров няма нищо, което да ги крепи, с изключение на далаверата, добави Марешки.

Той разяснява и подадената от Теменужка Петкова оставка като министър на енергетиката, като съобщи, че " в случай че подозренията са правилни, оставката е най-малкото нещо, което би трябвало да последва ".

Има два момента - в случай че има единствено подозрения и те се окажат погрешни, Теменужка Петкова би трябвало да се върне на мястото си и това е обикновено, в случай че в никакъв случай не е взела участие в някакво задкулисие, в някаква спекулация. Но пък противоположното - в случай че подозренията се окажат правилни - единствено с една оставка няма да стане, тъй като тук приказваме за договорка за доста милиони, стотици милиони левове и за дружество от голяма важност за националната сигурност на България, сподели водачът на " ВОЛЯ ".

По отношение на договорката, обвързвана с ЧЕЗ, той разяснява, че по принцип страната не може да се меси в покупко-продажби сред частни субекти, само че може да се намеси, в случай че има напън, нечисти капитали и лобиране. По думите му би трябвало да се види дали капиталите са " чисти ".

Мисля, че има задкулисие в тази договорка, само че дано органите да си кажат мнението, заключи той.

В това, че пазарджишка компания и по-малка купува по-голяма - в това няма нищо рисково. В последна сметка, в случай че някой изкара 700 милиона лв. значи има ресурса да има тази компания. Така че няма нищо рисково в това. Въпросът е дали тези 700 милн. лв. са чисти капитали и дали тази договорка не е станала под напън тъкмо тази компания да завоюва. Защото може и други хора да имат 700 милиона лв. и тука към този момент е разковничето - за какво е определена тъкмо тази компания и в случай че има напън и присъединяване на страната посредством министър на енергетиката - това към този момент е подмолното, рисковото, нездравословното и това, което отвращава всички българи. " Държавата не може да спре договорката, в случай че тя е транспарантна, изясни той и добави, че няма информация кой стои зад пазарджишката компания, сподели Марешки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР