Така жално мъжката половинка на певицата Софи Маринова – Тодор

...
Така жално мъжката половинка на певицата Софи Маринова – Тодор
Коментари Харесай

Само Преди Минути Гринго На Софка Чу Това И Рухна В Сълзи! Мъжагата Каза Пред Всички, Че Ще Се Самоубие, Ако

Така жално мъжката половинка на певицата Софи Маринова – Тодор Давидов, посрещна през днешния ден в Районния съд в Айтос новината, че остава в ареста.

Съдийката даже се наложи да го успокоява, че нищо такова няма да се случи. Припомняме, че при установяване на мярката му в Окръжния съд в Бургас, той изпадна в гняв като чу, че няма да бъде свободен.

Малко по-рано през днешния ден Гринго умоляваше съда да бъде пуснат под домакински арест и сподели, че майка му е с инфаркт в Германия.

Съдът обаче го остави в ареста. Решението може да бъде обжалвано още веднъж на 18-ти октомври. Според прокуратурата обвиняването против Давидов може да бъде преквалифицирано в по-тежко. Припомняме, че той беше арестуван, дружно със своя другар Стефан Сливков, за изнудването на предприемача Асен Атанасов.

Според юрист Кацарски, бранител на Гринго, са осъществени голям брой процесионално-следствени дейности, най-много за определяне на виновността на подзащитния му. „ От събраните в допълнение доказателства, има и такива, които опровергават това обосновано съмнение, че Давидов е причинител на това, в което го упрекват “, сподели той. Според Кацарски Давидов и Сливков са отишли в Бургас. Сливков си е закупил телефон, платил си го и при слагането на картата в телефона, той е дал апарата на Давидов, който го взел и го отворил. „ От това е останал клетъчен материал, който е минимално количество, множеството е на Сливков “, сподели Кацарски.

Според него обвиняването не може да преквалифицира, тъй като пострадалият не е дал парите непринудено. „ От материалите по делото е видно, че органите на полицията са му споделили да изтегли пари от ОББ в Айтос. Изтеглени са 5 хиляди лв., парите са снимани, дадени са на пострадалия за да може той някъде да ги остави и да бъде хванат причинителят. Щеше да има закононарушение, в случай че той непринудено беше дал парите “, твърди юристът.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР