Тъжна е съдбата на застаряващите плейбои. В редиците им се

...
Тъжна е съдбата на застаряващите плейбои. В редиците им се
Коментари Харесай

Втората съпруга изрита Аршавин

Тъжна е ориста на застаряващите плейбои. В редиците им се подреди и някогашният съветски футболист на Арсенал Андрей Аршавин. Втората му брачна половинка Алиса Казмина разгласи, че се е разделила с него по нейна самодейност единствено няколко месеца, откакто двамата станаха родители през февруари.

Това беше четвърто дете на Алиса, която има три от първия си брак. Аршавин също има три деца от предходната си връзка с Юлия Барановска. Любопитното е, че той я изостави поради Казмина през 2012 година, а на 1 септември 2016 година се ожени за нея.

Връзката им стартира до момента в който той получаваше голяма заплата в Арсенал, само че очевидно от парите към този момент няма и помен, тъй като брачна половинка номер 2 посочи точно материални проблеми за раздялата им.

“Честно казано, финансовото ми състояние се утежни. Андрей дава половината от приходите си за прехрана на децата от първия си брак. Предишният ми брачен партньор най-малко нямаше. След два месеца с кариерата му е свършено и какво ще върша? Не се тормозя да остана сама. Имам другарка, която се омъжи, а имаше също четири деца”, споделя искрено Казмина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР