Тъжен, но верен коментар за трагедията с феновете на Левски.Журналистката

...
Тъжен, но верен коментар за трагедията с феновете на Левски.Журналистката
Коментари Харесай

Журналистка посочи! Защо оцеля само един фен на Левски в ужаса

Тъжен, само че правилен коментар за нещастието с почитателите на Левски.

Журналистката Лияна Панделиева направи коментар във „ Facebook “ за ужасната злополука, лишила живота на четирима почитатели на Левски. В обявата си тя уточни повода измежду пасажерите в автомобила да има единствено един оживял при случая.
-->
Както е известно, към среднощ на 24 август при злополука починаха четирима последователи на Левски, които пътуваха за Габрово след мача против Айнтрахт (Франкфурт), приключил при резултат 1:1 на Националния стадион „ Васил Левски “. Колата, с която са пътували, се блъсна в камион покрай село Българене (Ловешко). От пътуващите в автомобила има единствено един оживял, който е настанен в болничното заведение в Ловеч с гръдна контузия.

„ Знаете ли за какво единствено един човек от петима почитатели на Левски е жив от следващата челна злополука на прав сектор, където колите нормално летят?

Само оживелият е бил с колан. Затова е с гръдна контузия. И ще живее. У нас всеобщо се смята, че коланите на задната седалка са някаква хумореска на КАТ. В провинцията всеобщо се отхвърля използването на бебешки и детски седалки. 99% от пътуващите в рейс не поставят колан. Цената е еднократна и необратима “, написа Панделиева в обществената мрежа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР