Табела на ценностите ориентира жителите и гостите на град Банкя.

...
Табела на ценностите ориентира жителите и гостите на град Банкя.
Коментари Харесай

Табела на ценностите ориентира жителите и гостите на Банкя

Табела на полезностите ориентира жителите и гостите на град Банкя. Арт инсталацията е висока към 2.5 м. и съставлява солидна структура с цветни стрелки, на които са изписани едни от най-красивите думи в българския език – родолюбие, почтеност, признателност, отговорност, приемливост, добротворчество, мечтай и други.

Табелата на полезностите е сложена до детската площадка в централния парк на Банкя по концепция на екип от Частното учебно заведение „ Цар Симеон Велики “, с. Иваняне.

“Идеята е, че би трябвало да облагородяваме мястото, в което се намираме. Да ставаме общественост - на това се опитваме да научим децата. Засаждаме дръвчета, почистваме пътеката на здравето или други места в региона на Банкя и Иваняне.

Това е  едно обикновено продължение на всички тези начинания, а децата вземат участие в основаването и защото нашето учебно заведение е основано на тези полезности, децата в тяхното всекидневие работят разнообразни планове, които са свързани с тези тематики ”, споделя доктор Росица Врабевска , създател на Образователен комплекс „ Цар Симеон Велики “.

Целта на позитивните и цветни послания е да подсети на родителите и децата едни от най-важните всемирен правила и полезности в живота, както и думите, които всекидневно би трябвало да си повтаряме.

Още за табелата на полезностите чуйте в диалога на Мария Илиева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР