Т.нар. партии на протеста не са партии на промяната, след

...
Т.нар. партии на протеста не са партии на промяната, след
Коментари Харесай

Каназирева: Партиите на протеста се поставиха в изолация

Т.нар. партии на митинга не са партии на смяната, откакто видяхме какво се случи в два следващи Народното събрание и този цирк от последните дни с покупко-продажбата на депутати. След тези грозни обиди, замяна на реплики и обвиняване в осъществяване на закононарушения считам, че те самите се сложиха в изолираност и не знам по какъв начин на следващия ден ще работят между тях.

Така Дани Каназирева от ГЕРБ разяснява развилия се през последните дни скандал с Татяна Дончева от ИБГНИ и Радостин Василев от Има Такъв Народ в предаването " Лице в лице ", като добави, че съгласно нея последните " сценки " са сложили страната в една " унизителна обстановка ".

Каназирева разяснява и желанието за огромни промени в последните минути на 46-ото Народно заседание.

" Не може при неналичието на мнозинзство и постоянно определено държавно управление, което да има ясна стратегия и цели, да си разрешат да внасят сходни промени и да гласоподават. Един парламент, който все още към този момент би трябвало да бъде разхлабен, не би трябвало да хвърля и правосъдната власт в хаоса. Най-вредното нещо за законодателния развой е бързината ", изясни тя.

Според Каназирева по време на идните избори би трябвало контролните разписки да бъдат преброявани и да не се разчита единствено на софтуерни експерти, с цел да не се лишаваме от правото на цивилен надзор.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР