СЗО препоръча на световната общност да премахне или облекчи международните

...
СЗО препоръча на световната общност да премахне или облекчи международните
Коментари Харесай

СЗО: Забраните за пътуване не работят при пандемия

СЗО предложи на международната общественост да отстрани или облекчи интернационалните ограничавания за пътешестване. СЗО акцентира неефективността на сходни ограничения, която е подбудена от опит да се предотврати интернационалното разпространяване на варианта Омикрон посредством възбрана за пътешестване, съобщи БГНЕС.

Експертите обявиха нуждата от „ анулация или облекчение на зеления документ ", защото той не носи изгоди и продължава да способства за икономическия и обществен стрес, изпитван от страните “. Що се отнася до условието на пасажерите да носят маски, да дават данни от проби за ковид или документи за имунизация, такива дейности „ би трябвало да се основават на оценка на риска “ и да не основават „ финансова тежест “ за пътуващите, считат от организацията.

СЗО счита, че не би трябвало „ да се изискват доказателства за имунизация против Ковид за интернационалните пътувания като само средство или изискване за влизане в страната ", считат специалистите и прибавят, че достъпът до ваксини в света остава стеснен, а разпространяването им е извънредно неравномерно.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Британските управляващи отстраняват Ковид документите и задължите...

На десетото си съвещание преди седмица комисията заключи, че Ковид продължава да бъде изключителна обстановка за публичното здраве от интернационално значение.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР