Сюзън Сарандън бе сред около 600-те души, задържани днес от

...
Сюзън Сарандън бе сред около 600-те души, задържани днес от
Коментари Харесай

Арестуваха Сюзън Сарандън на протеста срещу антиимиграционната политика на Доналд Тръмп

Сюзън Сарандън бе измежду към 600-те души, арестувани през днешния ден от полицията в столицата на Съединени американски щати – Вашингтон, написа английският в. Дейли мейл.

Служителите на реда водиха звездата от кино лентата "Вещиците от Ийстуик " откакто тя и нейни съидейници окупираха постройка на федералния сенат по-рано през днешния ден. Хората стачкуваха против политиката на Доналд Тръмп за нулева приемливост към незаконните имигранти в Съединени американски щати. Участниците в акцията се бяха наметнали с термо одеяла с алуминиево фолио, каквито се раздават на имигрантите в американските центрове за задържане. Те скандираха лозунги в поддръжка на имигрантите и против разделянето на фамилиите на незаконните имигранти. "Разделянето на фамилии подкопава демокрацията ". Това бе един от лозунгите на митинга.

Носителката на "Оскар " за най-хубава женска роля за кино лентата "Осъденият на гибел идва " (1995 г.) бе гневна критичка на главния съперник в президентската конкуренция на Тръмп - Хилари Клинтън. По-късно актрисата стартира да насочва словесни нападки към 45-ия американски държавен глава. Основният мотив за офанзивите на Сарандън против Тръмп бе неговото отношение към имиграцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР