Сянката на героинята й ще преследва Рене Зелуегър до края

...
Сянката на героинята й ще преследва Рене Зелуегър до края
Коментари Харесай

Рене Зелуегър е съвършена като Джуди Гарланд в трейлъра на „Джуди“

Сянката на героинята й ще преследва Рене Зелуегър до края на кариерата й, само че в никакъв случай не трябва да забравяме, че Рене е гигантска актриса с три награди „ Златен глобус “ („ Сестра Бети “, „ Чикаго “, „ Студена планина “) и един " Оскар " за „ Студена планина “.  

А в този момент изгрява, съвършена, в филмовия откъс на „ Джуди “, където се превъплъщава в огромен облик – този на именитата Джуди Гарланд. И това, доколкото виждам в филмовия откъс, ще бъде потресаващо осъществяване, което ще я поведе към нови статуетки.

Действието в „ Джуди “ се развива 30 години след триумфа на „ Магьосникът от Оз “,  през 1968 година – последната година от живота на Гарланд. Зрителите ще видят края на трагичния й живот, в който обаче господства големият й гений и глас. Интересното е, че Рене Зелуегър ще пее във кино лентата (певческите й качества към този момент сме ги чували в „ Чикаго “). Тук обаче тя ще би трябвало да се приближи оптимално до дрезгавия тембър на Джуди, с което наподобява, че се оправя доста добре. Както и с физическото си преобразяване в облика на една от най-големите холивудски звезди.  

Вижте, чуйте! Побиват ме тръпки. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР