Свят Заради COVID-19: Демократите се отказаха от първични избори в

...
Свят Заради COVID-19: Демократите се отказаха от първични избори в
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Демократите се отказаха от първични избори в Ню Йорк

Свят Заради COVID-19: Демократите се отхвърлиха от първоначални избори в Ню Йорк Вотът трябваше да е на 23 юни  Василена Василева 27 април 2020, 22:34  Заради COVID-19: Демократите се отхвърлиха от първоначални избори в Ню Йорк Източник: iStock Photos/Getty Images
ю Йорк взе невиждано решение да анулира първичните избори на демократите в щата за установяване на тяхната президентска номинация. Вотът трябваше да е на 23 юни, а до анулацията му се стигна поради епидемията от ковид, съобщи "Асошиейтед прес ".

Ще влезе ли Мишел Обама в конкуренцията за Белия дом

Това е станало с гласоподаване на представителите на демократите в щатската изборна комисия. Решението не се отнася за първичните избори за претендентите за Конгреса и за щатските законодателни органи.

Председателят на Демократическата партия в щата Ню Йорк Джей Джейкъбс сподели, че анулацията на президентските първоначални избори ще значи по-малко гласуващи и по-малко изборни секции. "Това е рационално предвид на изключителния темперамент на предизвикването, пред което сме изправени ", сподели той. Ню Йорк е епицентърът на епидемията от ковид в Съединени американски щати.

Нов скандал с Тръмп гръмна в Съединени американски щати

Както щатското управление на демократите, по този начин и самият губернатор Андрю Куомо, който също е представител на тази партия, споделиха, че не са желали от своите представители в щатската изборна комисия да създадат тази смяна, която обаче се позволява от малко прочут пункт в признатия наскоро щатски бюджет. Този пункт разрешава на комисията да отстрани от бюлетините имената на всички претенденти, които са суспендирали или прекратили акцията си.

Бившият претендент за президентска номинация на демократите Бърни Сандърс разгласи при започване на месеца, че суспендира акцията си. В писмо от през вчерашния ден юрист на акцията на Сандърс прикани партийните представители в комисията да не анулират първичните избори.

Тръмп против Байдън: конфликт по време на пандемия

Сандърс, който има забележителна поддръжка след лявоориентираните гласоподаватели, основно младежи, реши да суспендира акцията си, като това прави допустимо въпреки всичко неговото име да остане в бюлетините до края на първичните избори и би разрешило на неговите прогресивни поддръжници да изберат свои съидейници за делегати на партийния конгрес през август и да окажат въздействие върху предизборната стратегия на партията, означи Ройтерс.

Сандърс реши да суспендира акцията си и поддържа кандидатурата на някогашния вицепрезидент Джо Байдън за Белия дом след поредност от загуби от него в първичната конкуренция.

Всичко за развиването на епидемията с ковид и изключителното състояние четете ТУК

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Източник: ковид COVID-19 Съединени американски щати избори анулация ню йорк .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Държавен заем за потърпевши компании предлага Европейска комисия  1 Колко заявиха, че отиват на работа, а са без контракт  1 Предлагат санкции за жители, невписани в книгата на притежателите  1 Без шведска маса в турските хотели --> Пaрите ни  Държавен заем за потърпевши компании предлага Европейска комисия Държавен заем за потърпевши компании предлага Европейска комисия  Колко заявиха, че отиват на работа, а са без контракт Колко заявиха, че отиват на работа, а са без контракт  Предлагат санкции за жители, невписани в книгата на притежателите Предлагат санкции за жители, невписани в книгата на притежателите  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Мутафчийски: Втори пик на ковид в България - Теми в развиване | Vesti.bg Мутафчийски: Втори пик на ковид в България - Теми в развиване | Vesti.bg  Нова Зеландия разгласи победа над ковид Нова Зеландия разгласи победа над ковид  5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19 5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19  Рядко срещани посетители посетиха Истанбул Рядко срещани посетители посетиха Истанбул Последни  Светът след COVID-19 Светът след COVID-19  Заради COVID-19: Демократите се отхвърлиха от първоначални избори в Ню Йорк Заради COVID-19: Демократите се отхвърлиха от първоначални...  Къща на ужасите: Разкриха група за трафик на бебета в Украйна Къща на ужасите: Разкриха група за трафик на бебета в...  Даренията за битката с COVID-19 не стопират Даренията за битката с COVID-19 не стопират  Възобновиха ремонтните действия по Възобновиха ремонтните действия по " Нотр Дам "  11 нови инфектирани в Дома за възрастни хора в с. Гара Орешец 11 нови инфектирани в Дома за възрастни хора в с. Гара...  Отново в клас - по кое време и за кого ще отворят порти учебните заведения Отново в клас - по кое време и за кого ще отворят порти...  Борисов: Направихме допустимо присъединението на Македония към Европейски Съюз Борисов: Направихме допустимо присъединението на...  Махат КПП-тата във Махат КПП-тата във " Факултета " и " Филиповци "  <p>Учебните заведения в Румъния остават затворени до есента</p> Учебните заведения в Румъния остават затворени до есента  Лавров към Захариева: Политическият разговор се развива доста положително Лавров към Захариева: Политическият разговор се развива...  1363 са случаите на COVID-19 у нас, още две жертви 1363 са случаите на COVID-19 у нас, още две жертви  Бизнесът спря, само че благотворителността - не
Създадено за Admiral
Бизнесът спря, само че благотворителността - не  Как се развиват сгъваемите телефони година по-късно Как се развиват сгъваемите телефони година по-късно  <p>Радев: Да се въведе<strong>&nbsp;публичен регистър</strong> на харчовете за <strong>COVID-19</strong></p> Радев: Да се вкара обществен указател на харчовете...  Лято 2020 - Италия ще предложи на туристите Лято 2020 - Италия ще предложи на туристите...  Пощенска банка обезпечава 15 стипендии за образование в профилираните курсове на СофтУни Пощенска банка обезпечава 15 стипендии за образование в...  COVID-19: Каква е обстановката по света COVID-19: Каква е обстановката по света  Германска акция за COVID-19 разгневи Гърция Германска акция за COVID-19 разгневи Гърция  Кметът на Прага Зденек Гржиб Прага се опасява за живота на кмета си Всичко от през днешния ден Виц на деня Началник крещи към подчинените си: - Това, че от време на време спите на работа го знам! Но да си носите и пижами към този момент е прекомерно! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние  Картофи по 8 лв., какво става с цените Картофи по 8 лв., какво става с цените  Слънчевото момиче на българската лирика Слънчевото момиче на българската лирика  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  Американската преса: това българско дете ще промени света  Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Водещи вести  1363 са случаите на COVID-19 у нас, още две жертви 1363 са случаите на COVID-19 у нас, още две жертви  Махат КПП-тата във Махат КПП-тата във " Факултета " и " Филиповци "  Отново в клас - по кое време и за кого ще отворят порти учебните заведения Отново в клас - по кое време и за кого ще отворят порти учебните заведения  Борисов: Направихме допустимо присъединението на Македония към Европейски Съюз Борисов: Направихме допустимо присъединението на Македония към Европейски Съюз  <p>Обвиненият за злополуката с Милен Цветков няма да апелира ареста си</p> Кристиан Николов, упрекнат за злополуката с Милен Цветков, няма да апелира ареста си  Светът след COVID-19 Светът след COVID-19  Разтърсващо самопризнание на Анди от „ Като две капки вода ” Разтърсващо самопризнание на Анди от „ Като две капки вода ”  Даренията за битката с COVID-19 не стопират Даренията за битката с COVID-19 не стопират  COVID-19: Каква е обстановката по света COVID-19: Каква е обстановката по света  Лято 2020 - Италия ще предложи на туристите Лято 2020 - Италия ще предложи на туристите " антивирусен плаж "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР