Свят Русия забрани пушенето по балконите Новите правила се въвеждат

...
Свят Русия забрани пушенето по балконите Новите правила се въвеждат
Коментари Харесай

Русия забрани пушенето по балконите

Свят Русия забрани пушенето по балконите Новите правила се вкарват с декрет на премиера Дмитрий Медведев 28 септември 2019, 09:34 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Русия забрани пушенето по балконите
Русия забрани пушенето по балконите
 Нигерийско учебно заведение учило на Корана с жестоки мъчения
Нигерийско учебно заведение учило на Корана с жестоки мъчения
 Турция с проект да настани един милион бежанци в Североизточна Сирия
Турция с проект да настани един милион бежанци в Североизточна Сирия
 DW: Ето за какво Фолксваген избира Турция
DW: Ето за какво Фолксваген избира Турция

" Ню Йорк Таймс ": Импийчмънтът е неточност, Тръмп ще излезе победител
 Разказ от Истанбул: Страх от нов пагубен трус
Разказ от Истанбул: Страх от нов пагубен трус
 Южна Корея ни предложи IT съдействие
Южна Корея ни предложи IT съдействие
 Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника
Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника

усия вкарва нови правила за пожарна сигурност, с които от 1 октомври се не разрешава всеки "открит огън " на балконите на жилищните здания и хотелите, заяви Франс прес. Новите правила, които имат за цел да понижат броя на пожарите по немарливост, се вкарват с декрет, подписан от министър-председателя Дмитрий Медведев.

Забраната визира пушенето (на цигари, лули, пури), използването на барбекюта и паленето на свещи на балконите.

"В 60 % от случаите повода за балконските пожари е повърхностно пушене ", съобщи министерството на изключителните обстановки и добави, че не води война против пушачите. Според него ограниченията са ориентирани към понижаване на броя на пожарите, тръгнали от балконите - от началото на годината те са над 2000.

Нови жестоки санкции за водачите пушачи в Гърция

Ако избухне пожар поради неспазване на новите правила, виновникът ще би трябвало най-малкото да заплати санкция и може да бъде упрекнат в закононарушение, в случай че казусът е сериозен. Пушенето на балконите оставаше опция за пушачите в Русия, откакто по-рано управляващите не разрешиха пушенето в стълбищата на постройките и на доста други публични места.

Прилагането на тези ограничения е мъчно и доста хора не престават да пушат на неразрешените места, в това число пред метростанциите, на автобусните спирки и на влаковите перони.

Пушачите в Москва, където популацията живее в блокове с жилища, не са удовлетворени от новите правила. "Това е унизително. Сега единствено богаташите, които имат лична земя и къща, ще могат да пушат, а бедните хора не могат да създадат нищо ", сподели 52-годишната Юлия Волкова-Ворошилова.

"Не можеш да накараш хората да се откажат от пушенето с сходни ограничения. Аз ще продължа да пуша на моя балкон. Кой ще ме види там? ", съобщи 40-годишната Наталия Селвестренко.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Работя в чужбина - какви осигуровки дължа?  1 Подобрение на бизнес настройките у нас, при следващ спад в Европейски Съюз  1 Съседите избират такса „ сградна апаратура “  1 За какво да внимаваме при изявлението за работа --> Пaрите ни  Работя в чужбина - какви осигуровки дължа? Работя в чужбина - какви осигуровки дължа?  Подобрение на бизнес настройките у нас, при следващ спад в Европейски Съюз Подобрение на бизнес настройките у нас, при следващ спад в Европейски Съюз  Съседите избират такса „ сградна апаратура “ Съседите избират такса „ сградна апаратура “  За какво да внимаваме при изявлението за работа За какво да внимаваме при изявлението за работа Не пропускай  Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника  <br> Кой печели от електрическите автомобили <br>
Кой печели от електрическите автомобили
 <br> <strong> Селин Дион </strong> отговори на всички, критикуващи <strong> тялото ѝ </strong> <br>
Селин Дион отговори на всички, критикуващи тялото ѝ
 <br> 41 години <strong> след - актрисата, която изигра красивата Санди
" />
41 години след "Брилянтин " - актрисата, която изигра красивата Санди
Последни . Русия забрани пушенето по балконите. Каква е повода  <p>Нови способи за лекуване у нас на рак на кръвта</p> Нови способи за лекуване у нас на рак на кръвта  <p>Идват летни дни, по кое време ще вали</p> Идват летни дни, по кое време ще вали  Катарзисна майчина обич в „ Писма от Антарктида ” Катарзисна майчина обич в „ Писма от Антарктида ”  Запознайте се с безспорната монархия Оман Запознайте се с безспорната монархия Оман  <p>Уикенд бягство: <strong>Вазовата екопътека</strong> и водопад Скакля</p> Уикенд бягство: Вазовата екопътека и водопад Скакля  Нигерийско учебно заведение учило на Корана с жестоки мъчения Нигерийско учебно заведение учило на Корана с жестоки мъчения  Турция с проект да настани един милион бежанци в Североизточна Сирия Турция с проект да настани един милион бежанци в...  Фолксваген DW: Ето за какво Фолксваген избира Турция  Джок Полфрийман Полфрийман даде първо изявление, приказва български  Къщата Пейо Яворов Столичната община купи къщата на Пейо Яворов  Хиляди германци ще идват да се лекуват в България Хиляди германци ще идват да се лекуват в България  Печели ли страната от златодобива у нас и какъв е общественият резултат Печели ли страната от златодобива у нас и какъв е...  Разследват здравна сестра за кражба от умрял пациент Разследват здравна сестра за кражба от умрял...  Имунитет ми дай и повече не ме мъчи!
Създадено за Шуслерови соли
Имунитет ми дай и повече не ме мъчи!  Доналд Тръмп Импийчмънтът е неточност, Тръмп ще излезе...  <p><strong>Новите библиотеки</strong> - съвременни, просторни и цялостни с хора</p> Новите библиотеки - съвременни, просторни и цялостни с хора  БНР Светослав Костов: Няма да подам оставка  Кейтлин Луск ще пее във филм-концерта „ Lord of the Rings: Завръщането на краля “ Кейтлин Луск ще пее във филм-концерта „ Lord of the...  <p>Хари по стъпките на Даяна &ndash; <strong>премина през минно поле</strong></p> Хари по стъпките на Даяна – мина през минно... Всичко от през днешния ден Виц на деня Въпрос към Радио Ереван: - Кои неща са най-правилно разпределени сред хората? - Парите и мозъкът. Парите на никого не стигат, а мозъкът на всички… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  <p>Идват летни дни, по кое време ще вали</p> Времето се затопля, по кое време ще вали  <p>Нови способи за лекуване у нас на рак на кръвта</p> Нови способи за лекуване на рак на кръвта  Джок Полфрийман Полфрийман с билет за Австралия и паспорт  Запознайте се с безспорната монархия Оман Запознайте се с безспорната монархия Оман  Катарзисна майчина обич в „ Писма от Антарктида ” Катарзисна майчина обич в „ Писма от Антарктида ”  <p><strong>Новите библиотеки</strong> - съвременни, просторни и цялостни с хора</p> Новите библиотеки - съвременни, просторни и цялостни с хора  Къщата Пейо Яворов Столичната община купи къщата на Пейо Яворов  Печели ли страната от златодобива у нас и какъв е общественият резултат Печели ли страната от златодобива у нас и какъв е общественият резултат  Разследват здравна сестра за кражба от умрял пациент Разследват здравна сестра за кражба от умрял пациент  Имунитет ми дай и повече не ме мъчи! Имунитет ми дай и повече не ме мъчи!  БНР Съвет за електронни медии изиска оставката на шефа на БНР Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР