Своя 66-и рожден ден отпразнува Маргарита Хранова в най-новото заведение

...
Своя 66-и рожден ден отпразнува Маргарита Хранова в най-новото заведение
Коментари Харесай

Ники Кънчев гушка букета на Марги Хранова

Своя 66-и рожден ден отпразнува Маргарита Хранова в най-новото заведение в Банско, а компания й правеха част от останалите съквартиранти от къщата на Големия брат. Алфредо Торес я поздрави с парещ танц и падна в краката й, а след това подвигна публиката да танцува с него „ Деспасито”. Цуни и Дани Златков засипаха рожденичката с благопожелания, само че не подвигнаха тостове с нея.



За изненада на присъстващите в ресторант Ginger и двамата купонджии пиха единствено безалкохолно. Посетителите на преди малко откритото заведение допуснаха, че Златков се готви интензивно за своя първи ММА мач през януари в София, по тази причина съблюдава състезателен режим, само че каква е повода Цуни да мине на кола, остана мистерия.
Преди да изпее своите най-големи шлагери, Марги Хранова получи торта и голям букет за празника си на сцената от Ники Кънчев. Hotnews.bg научи, че водещият на Биг Брадър носил букета чак от София и от самото начало в колата го гушкал, с цел да не се омачка някоя от прелестните рози.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР