Свищов. Във връзка със запитвания на граждани и по настояване

...
Свищов. Във връзка със запитвания на граждани и по настояване
Коментари Харесай

Велико Търново: По настояване на община Свищов поделението на НОИ в града ще приема всички видове заявления за пенсии всеки работен ден

Свищов. Във връзка със запитвания на жители и по гледище на община Свищов, Териториално отделение на Националния застрахователен институт (НОИ) – Велико Търново уведомява, че считано от 1 януари 2019 година всички типове заявки за разпределяне, изменяне, прекъсване, преустановяване, обновяване, възобновяване и погашение на пенсиите, като се изключи пенсиите, при които се ползват наредбите на европейски регламенти и/или интернационалните контракти в региона на обществената сигурност, ще се одобряват в приемната на поделението в Свищов всеки работен ден, оповестиха от пресцентъра на Община Свищов .
Справки и съвещания по пенсионни въпроси ще се дават гратис всяка първа сряда от месеца от длъжностно лице от отдел „ Пенсии “ от 09.30 ч. до 14.30 ч.
Информация и информации могат да бъдат получени, също гратис и посредством предоставяните на интернет страницата на Националния застрахователен институт (www.nssi.bg) справочни електронни и административни услуги на Национален осигурителен институт посредством ЕГН и Персонален идентификационен код (ПИК), публикуван от института или посредством Идентификационен код на застраховател (ИКО) за лицата с ЕИК/Булстат, както и посредством Квалифициран електронен автограф (КЕП) и формите за контакт с Национален осигурителен институт с достъп до лични данни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР