Свищов. Шампионите от държавното първенство по хокей на трева гостуваха

...
Свищов. Шампионите от държавното първенство по хокей на трева гостуваха
Коментари Харесай

Велико Търново: Шампионите от държавното първенство по хокей на трева гостуваха на кмета на Община Свищов Генчо Генчев

Свищов. Шампионите от държавното състезание по хокей на трева гостуваха на кмета на община Свищов Генчо Генчев. Това оповестяват от пресцентъра на Общината . Националните първенци бяха съпроводени от ръководителя на СКХТФ „ Дунав “ Мариана Маркова, своя треньор Радослав Радков и известния свищовски състезателен активист Николай Константинов, който акцентира, че това е огромен триумф, имайки поради, че от доста години Свищов не е имал народен първенец в групов спорт.
Децата споделиха, че триумфът им е реализиран с доста неизменност, труд и доста тренировки, само че най-много са имали мощна мотивация и са повярвали в себе си, за което благодариха на треньора си Радослав Радков и на мениджъра на тима Николай Марков.
Кметът на Свищов благодари на децата за отличното показване и ги посъветва да не престават да упражняват все по този начин уверени в своя триумф, след което награди клуба с почетна грамота, а на тримата най-хубави състезатели, отличени от Българската федерация по хокей на трева, връчи самостоятелни грамоти с признателност за техния принос в популяризирането на Свищов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР