Свищов. Носителят на златен медал от тазгодишното Национално състезание Най-добра

...
Свищов. Носителят на златен медал от тазгодишното Национално състезание Най-добра
Коментари Харесай

Велико Търново: Възпитаникът на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ Лъчезар Богомилов бе награден от кмета на Свищов с почетен знак „Най-добра бизнес идея“

Свищов. Носителят на златен орден от тазгодишното Национално съревнование „ Най-добра бизнес концепция “ и единственият възпитаник от град Свищов – стипендиант на Фондация „ Атанас Буров “ Лъчезар Богомилов бе специфичен посетител на кмета Генчо Генчев, оповестиха от пресцентъра на Общината . Ученикът от ХІІ А клас, компетентност „ Икономическа информатика “ в ПДТГ „ Димитър Хадживасилев “ бе посрещнат от кмета на Свищов в Гербовата зала на Общината, където бе награден от градоначалника с почетен знак и грамота за реализирани високи резултати и въздигане на качественото обучение в Свищов.
Заедно с надарения възпитаник бяха шефът на учебното заведение Румяна Иванова и учителката Юлия Величкова, която Лъчезар дефинира като собствен наставник. Кметът Генчев приветства управлението и педагогическия състав на ПДТГ за отличната подготовка и невероятните достижения на техния ученик, а на Лъчезар пожела здраве, безстрашие и доста бъдещи триумфи. Кметът пожела на младото момче да бъде все по този начин убеден в знанията си и да следва самоуверено фантазиите си. Той го посъветва в никакъв случай да не не помни своя роден град и своето учебно заведение, където са положени основите за неговата бъдеща реализация.
В диалога с кмета, Лъчезар показа за последния триумф на учебното заведение в Шестото национално ученическо съревнование по „ Банкиране, финансиране и бюджетиране ” на Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ”, където той и неговите съученици от ХІІ-а клас печелят втора премия за учебното заведение, с план „ Най-добра районна еднаквост ”. В състезание с още 27 тима те съумяват да впечатлят журито с чудесно създадена концепция за районното развиване на своя район.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР