Свищов. На тържествена церемония в Актовата зала на СУ Николай

...
Свищов. На тържествена церемония в Актовата зала на СУ Николай
Коментари Харесай

Велико Търново: Випуск `2019 на СУ „Николай Катранов“ в Свищов се дипломира с 20 отличници и най-висок резултат на втортата матура в областта

Свищов. На тържествена гала в Актовата зала на СУ „ Николай Катранов “ в Свищов, в наличието на учители, родители и родственици, шефът на учебното заведение Генади Иванов връчи дипломите за приключено приблизително обучение на зрелостниците от Випуск `2019, оповестиха от Община Свищов .
Учениците от XII а и XII б клас, с класни ръководители Палома Тодорова и Ангел Ангелов, оставят своята ярка звезда в Катрановската алея на славата като Випуск на спечелилите. Те завоюваха за учебното заведение първото място в област Велико Търново на втората матура с резултат 5,17. Благодарение на тяхното чудесно показване, Средно учебно заведение „ Николай Катранов “ е на трето място в региона на Държавния зрелостен изпит по български език и литература с резултат 5.06. Училището се подрежда в топ 3 на региона и по брой отличници – 11 зрелостници са с отлични оценки и на двете матури.
Випуск 2019, който включва 51 възпитаници, приключва с 20 дипломирани отличници с общ междинен триумф от образованието в гимназиален стадий над 5,50. Първенец на випуска е Кристиян Любчев Варамезов от XIIб клас, следван с минимална разлика от Маргарита Георгиева Йорданова от XIIа клас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР