Свищов. Доброволното формирование към Община Свищов получи награда за Доброволно

...
Свищов. Доброволното формирование към Община Свищов получи награда за Доброволно
Коментари Харесай

Велико Търново: Доброволното формирование към Община Свищов е избрано за „Доброволно формирование на 2018“

Свищов. Доброволното формирование към Община Свищов получи премия за „ Доброволно формирование на 2018 “, оповестиха от пресцентъра на Общината . Това се случи по време на церемонията „ Пожарникар на годината “ 2018, състояла се в град София. На събитието участваха заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов, шефът на Национална работа “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” гл. комисар Николай Николов, кметът на София Йорданка Фандъкова, редица посетители и представители на пожарни служби, и доброволни формирования от цялата страна.
За 24-та поредна година в границите на събитието бяха излъчени и спечелилите в състезанията на Националната асоциация на доброволците в Република България. В категорията „ Доброволно формирование на 2018 “ справедливо първото място зае Доброволното формирование към Община Свищов, а премията бе връчена на неговия началник доктор Кристиян Кирилов. Д-р Кирилов благодари за признанието и високата оценка за работата на доброволците в Свищов, като не пропусна да подчертае, че се гордее с високия професионализъм и неустрашимост на своите сътрудници. Той благодари също на кмета на Свищов Генчо Генчев, на началника на РСПБЗН - Свищов гл. контрольор инж. Светлин Михайлов и на комисар Красимир Кръстев – шеф РД ПБЗН - Велико Търново, за поддръжката и ползотворната взаимна активност.
През 2017 година Доброволно формирование – Община Свищов „ ВТ 47-01 ” получи висока оценка за присъединяване в действия за разпространение на доброволчеството, а към този момент е притежател и премия за действителната си активност на терен. Постоянството и всеотдайността, които решително демонстрираха доброволците през 2018 година, бяха мотив да се осъществят още два плана, ориентирани към разширение и надграждане на активността, което справедливо им донесе признанието „ Доброволно формирование на 2018 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР