Свищов. Доброто партньорство между кметството и читалището в село Царевец,

...
Свищов. Доброто партньорство между кметството и читалището в село Царевец,
Коментари Харесай

Марин Любенов, кмет на село Царевец: Доброто партньорство между местната управа и читалището в селото е гаранцията за успеха на всички съвместни събития

Свищов. Доброто партньорство сред кметството и читалището в село Царевец, община Свищов, е в основата за триумфа на всички културни събития, които се провеждат. Това сподели в ефира на Радио „ Фокус “ – Велико Търново кметът на село Царевец Марин Любенов. Той акцентира, че огромно въздействие има и поддръжката, която управлението на Община Свищов също оказва. В събитията се включват още членове на Пенсионерския клуб и деца от детската градина в селото.
„ Например, в близко бъдеще ни следва един доста хубав празник – 8-ми март, който постоянно означаваме с огромен концерт и богата стратегия. След това - Великден. Над 10-годишна е традицията да се вдигне наздравица в Новогодишната нощ, на площада, под звуците на празнична музика, да разчупим обичайна баница с шансове и да извием кръшно хоро. Всичко това става и се провежда взаимно от кметството и читалището, като всяка една самодейност, което сме подели с ръководителя на читалището Вера Блажева, е била посрещната с схващане и постоянно сме получавали помощ от управлението на Община Свищов и персонално от кмета Генчо Генчев, Дирекция „ Култура “, и локалната земеделска кооперация с ръководител Ганчо Ламбев “, сподели още кметът.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР