> Свиреп убиец взел двете си деца и ги държал

...
> Свиреп убиец взел двете си деца и ги държал
Коментари Харесай

Свиреп убиец отвлече собствените си деца

> Свиреп палач взел двете си деца и ги държал няколко дни в дома си в кюстендилското село Лозно без разрешението на тяхната майка, оповестява " България през днешния ден ". Рецидивистът Емилиян Борисов доби скандална популярност, откакто премаза с чук за пържоли черепа на първата си брачна половинка Венера и преби свиреп майка си в далечната 2001 година

Борисов за следващ път попада в престъпните летописи, откакто на 4 януари взел двете си деца от някогашната си брачна половинка Надежда в Гоце Делчев и до торник на обяд нямало диря от 5-годишното момиченце и брат му, на 14 година Майката полудяла от терзание за живота на хлапетата, откакто безрезултатно опитвала да се свърже с тях или с татко им по телефона.  Тогава подала сигнал в полицията, че децата й са изчезнали. Те са оповестени за общодържавно търсене. Полицията незабавно е вдигната на крайник. Ченгетата от Гоце Делчев търсят подпомагане от сътрудниците си в Кюстендил, на чиято територия живее бащата на търсените деца. Местните чиновници на реда стремително отишли на инспекция в дома на Емилиян. Там разкрили братчето и сестричето и ги върнали на майка им в Гоце Делчев. Пред ченгетата рецидивистът се оправдал, че не вдигал телефона на майката на децата си,тъй като му била паднала батерията.

Емилиян Борисов трансформирал в пъкъл живота на някогашната си жена и поради това се стигнало до раздялата им. По нейна тъжба той е съден. През юни 2018 година в припадък на люта ревнивост рецидивистът се обадил по телефона на партньорката си и изревал: " Ще дойда в работата и ще те заколя, к...во, ще те убия, ще те разчленя! ". Жената подала тъжба в полицията и Борисов е задържан. Впоследствие признава виновността си и подписва съглашение с прокуратурата, което е утвърдено от съда. Осъден е на пет месеца затвор.

Според локални мъчителна ревнивост става причина и за жестокото ликвидиране на първата брачна половинка на Емилиян – Венера, през далечната 2001 година Младата жена намира гибелта си, откакто Борисов се връща от запой в известно заведение в центъра на Кюстендил. Ревнивецът се нахвърля върху жена си чук за пържоли, размазва черепа й и потрошава костите й. Венера издъхва от тежките си рани часове откакто е призната в болница обезобразена до неразбираемост.

След убийството се схваща, че Венера е подлагана на непрестанен тормоз от мъжа си. Тя няколко пъти пробва да напусне насилника, събирала си багажа, с цел да се върне при родителите си с двете си дребни деца, само че по този начин и не съумяла да направи това приживе.

В нощта на убийството на Венера рецидивистът не пощадил и личната си майка Живка, която също пребил. Тя също е призната в болница, само че оцелява.

За гибелта на Венера Емилиян е наказан на 11 години затвор. Впоследствие присъдата му е понижена на шест години. Той излиза от пандиза през 2011 година Докато е там, става очевидец по делото против Асен Китанов-Психото за ликвидиране на наркотрафикант през 1998 г.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР