Свикнали сме да вярваме, че повечето двойки, които се разделят,

...
Свикнали сме да вярваме, че повечето двойки, които се разделят,
Коментари Харесай

Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

Свикнали сме да имаме вяра, че множеството двойки, които се разделят, остават в не изключително красиви връзки. Често пъти даже се случва най-малко единият от двамата да съжалява за романса с другия. Особено в случай че връзката е била изпълнена с земетресения и провокации. Денис Ричардс обаче не мисли по този начин.

Факт е, че двамата с Чарли Шийн резервираха положителния звук след края на връзката си. А най-хубавото, което остана от нея, са двете им дъщери - по този начин счита актрисата. Днес, тя се връща обратно във времето и приказва за развода си с някогашния си брачен партньор.

Ричардс се разделя с Шийн през 2006 година, когато е бременна в шестия месец с втората им щерка. По всяка възможност решението ѝ не е било елементарно, само че тя се е запитала: " Бих ли желала дъщерите ми да се омъжат за такъв мъж? Не желая никого да обидя, само че това е истината ", заявява тя пред водещата  на подкаста Divorced Not Dead Каролайн Станбъри.
 Снимка 583882
 

Всички знаем, че Чарли Шийн от дълго време се бори със злоупотребата с субстанции и е обект на няколко обвинявания в полово принуждение. Въпреки това актрисата е безапелационна, че не съжалява за брака си с Чарли, " тъй като в действителност имам вяра, че той и аз бяхме събрани, с цел да имаме тези деца ". Двамата са родители на две девойки - Сами (18 г.) и Лола (17 г.).

Денис Ричардс е запазила законното настойничество над децата им, само че желае те да имат връзка и с баща си. " Когато той беше в добра кондиция, желаех девойките да опознаят татко си поради това което е, а не поради това, с което се бори. Исках да го опознаят сами, а не да четат за него. "

През юни 18-годишната Сами разгласи, че има профил в OnlyFans - платформа, чиято по-голяма част от наличието е предопределена за възрастни.

Първоначално Чарли Шийн подлага на критика щерка си, само че след това промени решението си и се разгласи в нейна поддръжка. И признава, че Денис е " осветила разнообразни значими моменти, които в бързината е пренебрегвал и отхвърлял ". 

" Сега повече от всеки път е значимо Сами да има обединени родители, на които да разчита, до момента в който се впуска в това ново премеждие. От този миг нататък тя ще го има в обилие ", припомня Bang Showbiz.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР