Свикнали сме да виждаме знаменитостите усмихнати и лъчезарни в пози

...
Свикнали сме да виждаме знаменитостите усмихнати и лъчезарни в пози
Коментари Харесай

Звезди, които не бихте искали да ядосате

Свикнали сме да виждаме звездите усмихнати и лъчезарни в пози за фотографите. И известните обаче са хора и от време на време им кипва. За някои общественият яд е необичайност, други са скандалджии по душа. Каналът „ Top Of The Tops “ във vbox7 демонстрира пет звезди, които не бихте желали да ядосате.

Наоми Кембъл

Моделът има проблем с хората, които работят за нея. Шестима нейни чиновници я упрекнаха в клюка. Кембъл стигна до съд, откакто нейна асистентка се оплака, че е била замерена с телефон. Британска авиолиния пък й наложи възбрана да лети с тях, откакто обиди екипажа им.

Мел Гибсън

В множеството функции на Гибсън той наподобява много благ и добър човек, само че в действителния живот той има проблеми с гнева. През годините той е бил упрекван в сексизъм, расизъм, хомофобия и домашно принуждение.

Алек Болдуин

Болдуин ненавижда пъклен доста папараците, само че е показвал отрицателно отношение и към авторитетни публицисти. Езикът му е изострен, като един път той сподели публицист на New York Post, че „ се надява да почине “. През 2007 година изтече и гласово известие, което той е изпратил на щерка си Айлънд, в което я назовава „ безразсъдно малко прасе “.

Крис Браун

Много от нас са чували за побоя на Браун над Риана. Но от този момент насам той очевидно не си е взел поука. Не съумя да си вземе поука откакто влезе и в клиника за преодоляване на гнева. Той неведнъж се кара с почитатели или просто с хора, които го нервират и по този начин както наподобява – няма желание да се поправи.

Ръсел Кроу

Както Алек Болдуин, по този начин и Ръсел Кроу има проблем с публицистите. Актьорът очевидно не може да си държи езика зад зъбите и сега, в който се ядосва, той си го споделя, без значение дали има камери към него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР