Свикнали сме да виждаме девиза Съединението прави силата всеки ден.

...
Свикнали сме да виждаме девиза Съединението прави силата всеки ден.
Коментари Харесай

За европредседателството ще сме United We Stand Strong

Свикнали сме да виждаме девиза " Съединението прави силата " всеки ден. Депутатите го одобряват за свое верую, само че не постоянно са смирени пред него.

Идеята точно това да е мотото ни пред Европа се ражда измежду участници в изследване на “Галъп Интернешънъл” още предходната година. То печели над 33% поддръжка, на второ място с 16 % е " Заедно можем повече "
Вече знаем, по какъв начин ще звучи, Съединението прави силата " и за чужденците. Мариана Хил, разсъждава върху превода и с други тънки познавачи на британския и по този начин се стига до " United we stand strong. "

“Всъщност, превода United we stand strong е взаимствано от една британска сентенция, United we stand, divided we fall, това е повелята и на нашия хан Кубрат за снопа пръчки, това е и европейска концепция. ", разяснява тя.
Хил споделя, че в британския му вид има и впечатляващи съгласни: " Р " е мощен тон, р е мощен тон, ето Стрррроонг! "

--> Художникът Тодор Ангелиев, който основава логото за председателството ни, към този момент размишлява и по какъв начин би изглеждало то върху пощенска марка: „ Ето логото бил седяло добре и на аероплан. Би седяло и на вратовръзка и на шалче добре, ето има и разновидността, в случай че е в розово”.

Логото съчетава в себе си шевица, кирилица и трикольор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР