Свикнали сме да споделяме събития от живота си, особено хубавите,

...
Свикнали сме да споделяме събития от живота си, особено хубавите,
Коментари Харесай

6 неща, които мъдрите хора съветват да не споделяте на никого

Свикнали сме да споделяме събития от живота си, изключително хубавите, незабавно щом ни се случат и това е нещо естествено. Нима не бихте желали да се похвалите да приятелите си, щом съумеете да реализирате своя фантазия или цел, която сте си сложили. Според мъдрите хора обаче има неща, които човек не би трябвало да разгласява – дали от поверие, или не, той просто би трябвало да ги резервира за себе си.
Ето кои са те:
 Зодиите, които ВИНАГИ имат решение на проблемите Зодиите, които ВИНАГИ имат решение на проблемите
Никой не желае да го застигат проблеми, само че постоянно това не зависи от нас. Понякога просто ни връхлетяват, без ни минимум да сме ги очакв...
Семейни проблеми – всичко, което се случва вкъщи, би трябвало да остане там. Семейните проблеми се случват и вземат решение в фамилията с връзка сред неговите членове. Външен човек не може да ви помогне, тъй като не е на вашето място. Освен това проблемите могат единствено да се задълбочат от външното въздействие, не да се разрешат.
Помощта, която сте оказали – хората са споделили – прави положително и не го разгласявай. Тогава е най-сладко за душата и за самите вас. Вършете положителни каузи безплатно без да ги разгласявате пред никого.
Онова, което чувате – може би злословия или думи от недействителен източник по адрес на собствен прочут. Не споделяйте, изключително в случай че информацията не е позитивна. Така ще нарушите и своята добра енергийна осцилация. Не слушайте и не говорете за отрицателни неща.
Своите хрумвания – никога не споделяйте своите хрумвания. Освен че някой може да си я присвои и да я осъществя преди вас, може да станете обект на саботьори, които да ви слагат спънки по пътя към реализирането ѝ. Запазете концепциите за себе си и лека-полека започнете да ги осъществявате.
 Зодиите, които постоянно имат решение на казуса (Част 2) Зодиите, които постоянно имат решение на казуса (Част 2)
Стрелец Стрелците постоянно имат решение на проблемите си. Макар те от време на време да се оказват неверни, представителите на зодиака мощно има вяра...
Лични въпроси – хората не би трябвало да знаят всичко за вас. Запазете за себе си детайлностите, които сметнете, че не би трябвало да споделяте, това е ваше право. Може би става дума за привички, мисли, мемоари, прекарвания, хрумвания и стартирани планове. Оставете ги за себе си и вървете по своя път без да се разсейвате от непознати отзиви и рекомендации, изключително от хора в обкръжението си.
Вашите триумфи – колкото и да са дребни, те са огромни за вас и е значимо вие да се гордеете със себе си. Няма потребност да споделяте с някого, в случай че мислите, че този триумф няма да се схване като такъв  и няма да бъдете насърчени. В единия случай другите могат да решат, че се хвалите, а в другия – да не бъдат възприети като победи и триумфи, просто тъй като хората не ви схващат. Хубаво е да постигате своите триумфи с ясна мисъл и цел. Може да споделите на фамилията си или на хора, за които сте уверени, че ще се радват за вас. За всички останали – няма смисъл.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР