Свикнали сме да смятаме мъжете за по-силни, въздържани и неподатливи

...
Свикнали сме да смятаме мъжете за по-силни, въздържани и неподатливи
Коментари Харесай

Ето 5 неща, които мъжете крият от жените

Свикнали сме да считаме мъжете за по-силни, въздържани и неподатливи на възприятията и тайните, като дамите. Мъжете обаче таят в себе си страсти и безредици, които ги карат да ги пазят в загадка поради обществените предубеждения и стандарти, които ги потискат. Повечето мъже не приказват за вътрешната си същина. Страхуват се да не наподобяват слаби в очите на нежните си половинки, а още повече на другите мъже към себе си. Ето за какво доста мъже имат секрети, за които не подозирате. Ето няколко от тях.

Той е нерешителен за тялото си
Не единствено дамите имат терзания по отношение на фигурата си и дали наподобяват добре в очите на обичаните си. Мъжете също се тормозят от физиката си и това може да ги направи уязвими и срамежливи, неуверени и потиснати. Дори да попитате обичания си мъж за тялото му, той евентуално ще отхвърли да има проблем с него.

Той няма с кого да споделя и беседва
Мъжките другарства не са като женските. Мъжете просто вършат всякакви неща дружно, само че не разискват всичко до най-малката детайлност, както вършат дамите. Това нагнетява напрежение у някои от тях, което им се отразява прочувствено.

Той ще скрие, че никой не му прави похвали
Мъжкото его се нуждае от похвали. Невинаги обаче ги получава. Всеки мъж желае дамата до него да му се възхищава и да му го споделя понякога. Надали обаче ще го показа, тъй като никой мъж не желае да проси утвърждение.

Няма да признае, че от време на време не знае какво прави по време на секс
Сексът е преживяване, което значително зависи от сигналите, които давате на колегата си. Ако не изразявате вербално какво чувствате и от какво имате потребност, мъжът не всеки път може да разгадае това, както и противоположното. Мъжете са същински обезпокоени от представянето си в леглото и в случай че не им помогнете да схванат какво желаете в секса, те може да бъркат, което ги напряга и ги кара да пазят секрети от вас.

Той няма да признае, че изпитва боязън
Социалните предубеждения няма да разрешат на мъжа да признае, че се опасява. Това е недопустимо. Общественият напън към мъжете във връзка с храбростта и мъжеството с генерации наред потискат проявленията на страха, което при някои по-чувствителни мъже може да докара до меланхолия и нерешителност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР