Свикнали сме да гледаме Джерад Бътлър както в комедии, така

...
Свикнали сме да гледаме Джерад Бътлър както в комедии, така
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Код: Ангелът“ с Джерард Бътлър

Свикнали сме да гледаме Джерад Бътлър както в комедии, по този начин и в екшън филми. Но сякаш последните му прилягат по-добре. Въпреки това първият, който изскача в съзнанието ни, към момента е " 300 " (2006 г.). И, да, той не е комедия. Вторият и третият - също.

А вторият и третият са " Код: Олимп " (2013 г.) и " Код: Лондон " (2016 г.). И в двата Бътлър влиза в ролята на сътрудника от Тайните служби - Майк Банинг. Именно на него президентът на Щатите има цялостно доверие - що се отнася до обезпечаване на персоналната му сигурност. Доказателството: и в двата кино лентата той оцелява само с помощта на уменията на Майк.

" Код: Ангелът " е третият в поредицата, само че в него обстановката е малко по-различна. Президент на Съединени американски щати към този момент не Бенджамин Ашър (Арън Екхарт) - както беше в първите два, а Алън Тръмбъл (Морган Фрийман) - доскорошното му вице.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angel Has Fallen (@angelhasfallen) на Юли 28, 2019 в 9:00 PDT

Действията се развиват към година след тези в " Код: Лондон ", когато (всички помним) Майк Банинг мина през същински пъкъл, единствено и единствено да спре обществената екзекуция на Ашър в Лондон.

Разбира се, годините си споделят своята дума - от една страна са типичните за заниманията на Майк здравословни проблеми, а от другата е фамилията - в лицето на брачната половинка и дребната му щерка, на които той желае да отделя повече внимание и време.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angel Has Fallen (@angelhasfallen) на Авг 25, 2019 в 12:00 PDT

Затова Майк взема решение да се кандидатира за шеф на Тайните служби - позиция, която би трябвало да му обезпечи повече успокоение. Да, само че нещата - естествено - се объркват. Преди да бъде публично определен за нея, Майк бива ловко натопен, че е планувал и направил нападение против президента Тръмбъл...

Както знаем, част от сцените в " Код: Ангелът " са снимани в България. По принцип много хора считат, че това е отзив за неприятно качество, само че съгласно нас филмът оборва тази теза. Да, някои подиуми, в които се е наложило да бъде употребен CGI (компютърно генерирани изображения), наподобяват не както може да се чака, само че отдаваме това на скромния (за стандартите на екшън филм в днешно време) бюджет от 40 милиона $.

Премиерата на " Код: Ангелът " е на 30 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР