Свидетели на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не му

...
Свидетели на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не му
Коментари Харесай

Изкараха криен до сега запис: последните думи на Милен Цветков

Свидетели на злополуката с Милен Цветков: Кристиан Николов не му оказа помощ

Друг обаче твърди, че младежът помагал, даже си събул обувката

Добре съм, това споделил журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му оказват помощ момент след злополуката. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара.

За последните минути от живота на журналиста описа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който директно стана нещастието. Подсъдим е 23-годишният Кристиан Николов.

Днес делото продължава с разпит на очевидци, били на мястото на злополуката с Милен Цветков точно на Великден м.г. На съвещанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофар от отсрещната страна.

Трафикът бил спокоен, съвсем нямало коли, а пешеходците също са били по-малко. Докато чакали, чули мощен звук и видели по какъв начин първата кола – на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Жената се обадила на телефон 112, видели по какъв начин водачът на аудито, провокирал конфликта, излязъл от автомобила и почнал да търси нещо на задната седалка на колата.

Разпитан беше и таксиджията, който е стоял на кръстовището пред мол „ Парадайз “ в междинна лента. Той описа, че от мощния удар предните и задните стъкла на колата се били спукали.

Свидетелите отхвърлиха Кристиан Николов или някой различен от аудито, което е карал, да е оказал помощ на Цветков след конфликта.
Никой различен не е правил изкуствено дишане, с изключение на медиците, споделиха те. На предното съвещание на съда, което беше във вторник, приятелката на младежа Симона Цанкова изясни, че го е видяла да прави изкуствено дишане и да подава вода.

След тези очевидци обаче се появи различен, който пък твърди, че Кристиан оказал помощ, даже бил необут.

Разпитите не престават.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР