Свидетели на инцидента, които живеят в района, са заснели възпламеняването

...
Свидетели на инцидента, които живеят в района, са заснели възпламеняването
Коментари Харесай

Хвърлиха коктейл Молотов в двора на храм във Варна

Свидетели на случая, които живеят в региона, са снимали възпламеняването на бутилката със запалителна течност

Снощи, след 2:00 часа незнаен мъж, сниман от камерите на прилежащ обект, е хвърлил през оградата на храма " Св. Прокопий Варненски " коктейл " Молотов ", осведоми.

Няма вреди, от полицията проверяват случая, ревизират се всички записи на камери.

Свидетели на случая, които живеят в региона, са снимали възпламеняването на бутилката със запалителна течност.

По този мотив Варненският и Великопреславски митрополит Йоан направи изказване, като съобщи, че в дните на Великия пост причинителят на действието може и би трябвало да направи нещо положително.

" Определен човек е подготвил запалителна примес и я хвърля против храма " Свети Прокопий Варненски ". Единственото позитивно е, че тази примес е попаднала не където би трябвало, съгласно визията на причинителя, и няма действителни тежки последици от това. Хвърлена е през оградата, камерите са снимали индивида.

Съответните наши полицейски органи са известени, каквото е нужно е направено. Поводът за размисъл е, че когато човек с делата си потъмни Божия облик в себе си, всичко може да се случи.

Подобно деяние свидетелства за една сентенция, че простотията е по-лоша от кражбата. Нашият непретенциозен съвет е: този човек, в случай че ни слуша сега, да прояви своята неустрашимост в правенето на нещо положително ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР