Светският хроникьор Евгени Минчев винаги успява да привлече внимание около

...
Светският хроникьор Евгени Минчев винаги успява да привлече внимание около
Коментари Харесай

Евгени Минчев шокира! Какви снимки е изровил

Светският хроникьор Евгени Минчев постоянно съумява да притегли внимание към себе си. Направи го и с последните си постове в обществените мрежи. В тях той разгласява фотоси от преди много години, на които е с доста известни герои, както от стилните, актьорски, спортни и музикални среди, по този начин и от ъндърграунда.

Минчев е прецизирал, че е ровил в остарялата ракла по време на празниците и пусна на своите почитатели да прегледат някои снимки от хартиените му албуми.Сред хората, с които има запечатани моменти, са артистът Ники Илиев, именитият реализатор Емил Димитров, певиците Кристина Димитрова, Галя от " Каризма “, Мария Илиева, телевизионната легенда Гала, футболният исполин Христо Стоичков, олимпийската шампионка Таня Богомилова и други. 
-->
Впечатление вършат и фотосите с хора, определяни за мутри от прехода. На едната той е със посочения за " Цар на контрабандистите “ Филип Найденов-Фатик, който даже е опрял револвер в тялото му. Двамата обаче се смеят, тъй че фрагментът е изработен " на благосклонност “.

Друг от спомените му е с една от спряганите за съществени фигури в незаконните групировки през 90-те години – Иво Карамански. Двамата пеят, като Минчев прецизира, че това се е трансформирало в традиция, когато са на празненства дружно. Лордът има и фотос с вдовицата на убития началник на ВИС2 Георги Илиев – Мая Илиева. " Паркетният лъв “ даже споделя, че двамата се виждат и до през днешния ден.

" Добро утро с още една доза фотоси от остарялата ракла. На " мястото на престъплението “ през днешния ден са хванати Галка от Каризма, пианиста Юри Буков, Джулия Бул, както и прелестният тогава Ники Илиев. Моя благосклонност с небрежна прическа и старомодни дънки, също участва измежду тези находки, апелирам, бъдете снизходителни “, написа към една от изявленията си той..

" В този прашен албум е и фотографията ми с Лора Видинлиева /да, майката на Руши/ и уважавана бизнесдама, по време на гостуването ми при нея в Република Южна Африка.

В празнични дни като тези, да претърсвам раклата за някои забравени движимости е огромен кеф. Представям ви находки от моя книжен фотоалбум, когато нещата се случваха по-бавно, по- осмислено, вероятно по-наивно и сантиментално ", споделя Евгени Минчев, представен от Блиц.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР