Световното първенство по снукър през тази година ще започне на

...
Световното първенство по снукър през тази година ще започне на
Коментари Харесай

Спортен екстаз: Световното по снукър в Крусибъл ще стартира на 31 юли с публика


Световното състезание по снукър през тази година ще стартира на 31 юли и ще продължи до 16 август, оповестиха от Световния снукър тур (WST). По стратегия най-престижната конкуренция в света на снукъра трябваше да стартира на 20 април, само че надпреварата ба отсрочено поради пандемията от COVID-19.

Въпреки че ръководителят на WST Бари Хърн изрази опасения, че през тази година може и да не се организира Световно състезание, през днешния ден той зарадва почитателите на спорта с решението на организацията. “Искрената ни вяра е, че ще можем да проведем шампионата с цялостни трибуни в Крусибъл, както нормално. Този шампионат значи толкоз доста за почитателите, които имат златен билет за Крусибъл, както и за жителите на Шефилд. Играчите обезверено ще желаят да се съревновават в подобаващата атмосфера, която единствено препълнения Крусибъл може да сътвори. Все отново, в случай че това не е допустимо, ще обмислим и други разновидности ”, разяснява Хърн.

Той добави, че от Световния снукър тур имат още три работни разновидността за провеждането на Световното състезание – с стеснен брой аудитория, без никаква аудитория или шампионата още веднъж да бъде отсрочено за по-късна дата. Всичко това зависи от наредбите на държавното управление на Англия по отношение на битката с новия ковид.

“Светът минава през доста сложен интервал и спортът онлайн може да бъде голямо ентусиазъм за хората и да увеличи техния морал. Това дава опция на почитателите на първокласния спорт да чакат нещо в календара си, на което ще могат да се любуват в продължение на 17 дни ”, добави Хърн, който посочи, че здравето на почитателите, играчите и другите участници в Тура остава главен приоритет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР