Световното първенство по борба за мъже и жени ще се

...
Световното първенство по борба за мъже и жени ще се
Коментари Харесай

Световното по борба ще се проведе през декември в Белград

Световното състезание по битка за мъже и дами ще се организира в Белград (Сърбия) през декември 2020 година, оповестяват от пресслужбата на Международната федерация по битка (UWW).

Това решение беше взето на съвещание на Изпълкома на централата през вчерашния ден. Първоначално международното състезание беше планувано за 2021 година в Осло, само че Международната федерация реши да организира международното състезание и младежкото международно състезание на едно място, с цел да понижи риска от заразяване с ковид.

Световното състезание за мъже и дами ще се състои в Белград от 12 до 20 декември 2020-а, а юношеското състезание - от 4 до 10 декември. Освен това беше решено да се организира юношеското европейско състезание в Скопие от 19 до 25 октомври.

"Международната федерция по битка благодари на всички уредници за тяхната безрезервност и отдаденост при провеждането на надпреварите в тези невиждани времена. Бихме желали да благодарим на цялата общественост в битката за тяхната поддръжка и еластичност в адаптирането към изискванията, които се трансформират всекидневно. Заедно ще успеем на тепиха и отвън него, " сподели президентът на централата Ненад Лалович. Следващото съвещание на Изпълкома на организацията ще се организира през август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР