Световнопризнатият ясновидец Божидар Караджов се дъни жестоко, но не на

...
Световнопризнатият ясновидец Божидар Караджов се дъни жестоко, но не на
Коментари Харесай

Ясновидецът Божидар Караджов с жестоки издънки за Путин и войната

Световнопризнатият ясновидец Божидар Караджов се дъни грубо, само че не на кулинарния фронт в „ Черешката на тортата”, в която се изживява тази седмица, а с прогнозите си за развоя на военните събития в Украйна и за ориста на съветския президент.

„ Путин пада до три месеца! Войната стопира този месец! Цените се възстановяват през май!” Това предвижда пред национална медия един месец след започването на войната в Украйна набеденият за знаменит ясновидец Божидар Караджов.

На 20 март Караджов е безапелационен, че времето на съветския президент изтича, че той ще падне от власт и ще го съдят до три месеца. Според „ пророка” още през март трябваше да се реализира съглашение за прекъсване на военните дейности в Украйна.

„ Предстоят невиждани протести в Русия против властта. Владимир Путин си отива в опит за рокада на военните дейности до 3 месеца. Той ще бъде наказан задочно, само че няма да влезе в затвора”, предвижда Караджов. Цената, която страната ще заплати, ще бъде пагубна откъм стопански последици. Санкциите са неизбежни и ще продължат да порастват. Светлите дни за Русия ще стартират след рухването на Путин. Страната ще получи късмет за завръщане на международната карта до 1 година. Но съгласно пророка първо следва промяна на властта и смяна във вижданията на хората.

Вече изтича юни и нищо от прогнозите на Божидар Караджов не се е осъществило. Путин си и жив и здрав и към момента отпред на Руската федерация, а войната в Украйна няма даже и най-слаби изгледи скоро да завърши.

„ Донецк, Луганск и Крим ще бъдат приети за териториална благосъстоятелност на Русия”, съобщи тогава ясновидецът. Според него, откакто съветската войска завземе трите украински града, войната публично ще завърши. Опитите да завладяват и Одеса и Донбас ще бъдат несполучливи.”

„ България не е застрашена. От май месец цените на горивата и артикули от първа нужда ще стартират да се възстановяват, даже и леко да поевтиняват”, безапелационен е Божидар. Според него Коронавирус рецесията е завършила за целия свят и скоро предстоят по-добри дни. (Да напомним – прогнозата е от 20 март.)

Дали цените на горивата и стоките от първа нужда са почнали да се възстановяват и даже да се намаляват – оставяме на читателите сами да преценяват. Колкото до коронавирус рецесията – в последните дни се вижда муден, само че дълготраен растеж на новите инфекции, а обособени страни към този момент обмислят връщане на някои ограничаващи ограничения.

Единствената прогноза на Караджов, която е напът да се сбъдне, е тази за идните предварителни парламентарни избори.

Но те няма да са заради спор сред Българска социалистическа партия и настоящето държавно управление, както доста добре всички видяхме. А и тъкмо тази прогноза е по силите на всеки приключил седми клас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР