Световноизвестният хуманитарен лидер, духовен учител и посланик на мира и

...
Световноизвестният хуманитарен лидер, духовен учител и посланик на мира и
Коментари Харесай

Шри Шри Рави Шанкар пристига в България на 28 юли

Световноизвестният филантропичен водач, нравствен преподавател и дипломат на мира и човешките полезности, Шри Шри Рави Шанкар от Индия ще посети България на 28 и 29 юли 2022 година за изнасяне на лекции и медитации за мир.

Стресът след пандемията продължава – от една страна поради следствията, от друга – поради несигурността. И точно в този миг Гурудев Шри Шри Шанкар идва с послания за равновесие и мощ, противодействащи на конфликтните времена.

Шри Шри Рави Шанкар ще бъде в България по покана на Киноцентър Бояна, където на 29 юли от 19:00 ч. ще се организира събитието ШЕСТО ЧУВСТВО, което ще включва сказка и медитация водени от него. Преди основното събитие ще има разнообразни интензивности като йога занятия, аюрведа семинари, работилници за изобразяване с къна, разнообразие от вегетарианска храна и питиета, забавни книги и йога аксесоари.

Шри Шри Рави Шанкар е три пъти номиниран за Нобелова премия за мир. Фондацията „ Изкуството да живееш “ /The Art of Living/, на която той е създател, е интернационална филантропична и просветителна неправителствена организация, имаща активност в над 155 страни по света и е със специфичен съвещателен статут към Икономическия и публичен съвет на Организация на обединените нации. Шри Шри Рави Шанкар нееднократно участва и прави обръщания към Върховния съвет за международен мир, Световния стопански конгрес, Европейския парламент и редица други интернационалните институции.

Освен това посредством голям брой обществени планове и образования и доброволческа мрежа от организации в над 156 страни, самодейностите въодушевени от Шри Шри Рави Шанкар са докоснали над половин милиард души. Той е създал 50 неповторими и въздействащи и трансформиращи стратегии, които повдигат духа и дават нужните умения, тъй че да се оправят с провокациите на актуалния свят.

През стратегиите на Изкуството да живееш в България са минали над 100 000 души в над 40 града включително деца, студенти, чиновници на компании и държавни институции. Фондация Изкуството да живееш работи интензивно към този момент близо 15 години в пандизите в България, преподавайки курсове за освобождение от напрежението както на лишени от независимост, по този начин и на чиновниците.

Считан за неутрална фигура с единствената цел реализиране на мир, Шри Шри Рави Шанкар съставлява вяра за хората в спорове.

Благодарение на неговите старания места със мощно изразени военни спорове като Колумбия, Бряг на слоновата кост, Кашмир и Бихар съумяват да намеря своето спокойно решение. Шри Шри Рави Шанкар е притежател на редица интернационалните и национални награди и 17 докторски степени, които са в детайли разказани в приложението.

Билети събитие:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР