Световноизвестният актьор Дани Трейо отбеляза 51 години без алкохол и

...
Световноизвестният актьор Дани Трейо отбеляза 51 години без алкохол и
Коментари Харесай

Дани Трейо: Свързвам наркотиците с това да си взимам душ с 50 мъже в затвора

Световноизвестният артист Дани Трейо означи 51 години без алкохол и опиати, написа „ Варайъти “. Той даде особено изявление за изданието, в което споделя своята история за битката със зависимостите.
Актьорът Дани Трехо избави дете след злополука Той съумява да извади момиченцето от преобърнала се кола
Дани Трейо, в този момент на 75 години, е дете на мексикански имигранти. За първи път пуши марихуана на 8-годишна възраст. До 12-годишен към този момент пие алкохол, а на 14 стартира да се инжектира с хероин. Той бързо се пристрастява и става дилър.

Трейо посещава среща на „ Анонимните алкохолици “ в пандиза, когато е на 15-годишна възраст – арестуват го, когато се пробва да продаде дрога на служител на реда под прикритие.

„ Казват ти – в случай че се откажеш от програмата или ще умреш, или ще полудееш или ще отидеш в пандиза. И аз съм образец за това предписание – всякога, когато се отказвах, влизах в пандиза “, спомня си Трейо.

Актьорът си спомня, че при един от следващите му престои зад решетките, на срещата на „ Анонимните алкохолици “ отива някогашен пандизчия, съумял да пребори зависимостта. „ Този човек ми избави живота. Беше като събуждане. Когато излязох от пандиза, продължих да отивам на срещи на АА “, споделя Трейо.

Снимка: Getty Images

Мексиканецът стартира старателно да работи в тенденция да остане чист. Посещава постоянно всички срещи на АА и работи каквото му попадне, с цел да не остава на улицата.

Години по-късно, към този момент 16 без опиати и алкохол, Трейо получава работа на снимачна площадка. Той е организиран там от различен клиент на АА, с молбата да му помогне да остане чист. Филмът е Runaway Train с Ерик Робъртс и Джон Войт. От статист, Трейо става спаринг сътрудник на Робъртс в лентата.

„ Изведнъж всички започнаха да ми споделят „ господин Трейо “. Правеха ми прически, носех грим “, спомня си артистът.

От този миг до момента Трейо е изиграл повече от 300 функции в киното и се е трансформирал в един от най-разпознаваемите артисти в Холивуд.

„ Всичко хубаво, което ми се е случило е резултат от това, че помогнах на някой различен. Всичко. Така пребивавам живота си в този момент “, споделя той.

„ Дълбоко имам вяра, че това да останеш изтрезнял и чист зависи от хората, които те заобикалят. Обграждам се с хора, които не използват “, добавя той.

На въпрос какво прави в случай че внезапно му се прииска да изпие една бира или да пуши марихуана, Трейо дава отговор: „ Когато си мисля за наркотиците… се сещам какво е да се къпеш с 50 непознати мъже в пандиза. Не желая да го върша повече. Това значат опиатите за мен “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР