Световно известният производител на подемно-транспортни системи и решения за търговията,

...
Световно известният производител на подемно-транспортни системи и решения за търговията,
Коментари Харесай

Палфингер Продукционстехник България ЕООД получи сертификат за зелена енергия


Световно известният производител на подемно-транспортни системи и решения за търговията, морската и офшорната промишленост – Палфингер Продукционстехник България, гр. Червен бряг, получи документ за зелена сила. Документът, гарантиращ потреблението на 100% екологично чиста сила за интервал от две години, беше връчен на Антоанета Хадлер – Финансов управител, и Филип Гръгич – Мениджър на завода в Червен бряг от Богомил Недевски - шеф отдел в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

Палфингер е мултинационална компания със седалище в гр. Залцбург, Австрия. Притежава индустриални и монтажни обекти, както и над 4500 търговски центъра в над 130 страни. „ Това ни прави една от най-клиентски насочените компании в света. Ние постоянно сме покрай клиентите си, без значение от местоположението им “ – с горделивост споделят управниците ѝ.

В България компанията стартира активността си преди 20 години. За това време построява два завода – в гр. Червен бряг и в с. Тенево, и влага съвсем 50 милиона Евро в бизнеса си. Немалка част от тази сума огромният производител е насочил към внедряването на системи за ръководство на качеството – за предварителна защита на дефектите в индустриалния цикъл и понижаване на отпадъците във веригата. Решението да употребява напълно зелена сила е естествено продължение на визията на Палфингер Продукционстехник България за опазване и възстановяване на качеството на околната среда.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които се трансферират на името на клиента в регистъра на Агенцията.

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР