Световният шампион за 2016 година във Формула 1 Нико Розберг

...
Световният шампион за 2016 година във Формула 1 Нико Розберг
Коментари Харесай

Розберг поздравил Мерцедес след Бразилия

Световният първенец за 2016 година във Формула 1 Нико Розберг разгласи, че е изпратил приветствен имейл до някогашните си сътрудници от Мерцедес след двойната победа на отбора в Бразилия - единственият триумф на Сребърните стрели този сезон.

Розберг напусна Мерцедес и Формула 1 три дни, откакто стана международен първенец, като това му решение съумя да изненада Тото Волф и Ники Лауда, които по неотложност трябваше да му търсят заместител и по този начин късмет да кара в тима получи Валтери Ботас.

В Сал Пауло Джордж Ръсел записа първата си победа за сезона, а това съревнование означи края на преобразяването на проблематичния автомобил W13, който тормози цялостен сезон Ръсел и 7-кратния международен първенец Люис Хамилтън.
 Мерцедес: Наказанието на Ред Бул ще ни разреши да ги догоним Мерцедес: Наказанието на Ред Бул ще ни разреши да ги догоним
Мерцедес приключиха на трето място при конструкторите този сезон, само че за следващата година Хамилтън и Тото Волф оповестиха, че тимът ще се върне в челото.
 Леклер разяснява слуховете за Мерцедес Леклер разяснява слуховете за Мерцедес
“Мерцедес направи необикновено видоизменение този сезон ”, съобщи Нико пред Sky Sports F1.
 Розберг: Пиастри поема огромен риск, изправяйки се против Норис Розберг: Пиастри поема огромен риск, изправяйки се против Норис
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР