Световният шампион във Формула 1 за 2016 година Нико Розберг

...
Световният шампион във Формула 1 за 2016 година Нико Розберг
Коментари Харесай

Розберг критикува поведението на Верстапен

Световният първенец във Формула 1 за 2016 година Нико Розберг подлага на критика държанието и изявленията на Макс Верстапен в хода на уикенда за Гран При на Саудитска Арабия. Макс започва 15-и, откакто получи щета в квалификацията и си проби път до челото на колоната, само че приключи втори след съотборника си Серхио Перес.

В последните обиколки на надпреварата от Ред Бул още веднъж имаха проблеми с контрола на Макс, който не се подчини на нарежданията от бокса да не нападна най-бързата обиколка, като я взе, дружно с спомагателната една точка, с която в този момент води пред Перес в класирането.

След финала Макс се оплака, че не е удовлетворен от работата на Ред Бул и изясни, че в случай че борбата за купата ще е сред него и Перес, то най-малко двамата би трябвало да получават еднообразно надеждни коли.
 Верстапен се оплака от Ред Бул Верстапен се оплака от Ред Бул
Розберг призна, че не е впечатлен от Макс и разяснява, че той би трябвало да бъде “по-любезен и признателен ” на отбора, за който кара.
 Йос Верстапен си навлече гнева на почитателите Йос Верстапен си навлече гнева на почитателите
“Не мисля, че това е добър метод или психическа настройка толкоз рано в сезона, откакто отборът е приключил отлична работа и всички са работили толкоз интензивно - изясни Розберг. - Мисля, че той можеше да е по-любезен и признателен. Такива неща не са приятни за гледане. ”
 Доктор Марко: Макс беше неконтролируем Доктор Марко: Макс беше неконтролируем
Нико добави, че Макс е пропуснал срещата с инженерите в събота вечер след квалификацията, защото е бил доста сърдит на случилото се. От Ред Бул обаче обявиха, че това не е правилно.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР