Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен заяви, че се

...
Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен заяви, че се
Коментари Харесай

Защо Макс иска Алонсо да се бори за титлата

Световният първенец във Формула 1 Макс Верстапен съобщи, че се „ надява ” Фернандо Алонсо да е кандидат за международната купа през новия сезон. Ред Бул започва с двойна победа в Бахрейн, само че Алонсо и Астън Мартин засенчиха всички останали преследвачи на първенците и испанецът приключи трети.

„ Надявам се, че и Фернандо ще е кандидат за купата – съобщи Макс. – Все отново, той изкара няколко години, в които нямаше опция да се бори в челото на колоната. Радвам се, че в този момент е още веднъж в борбата начело, ще от първото съревнование. ”

Шампионът също по този начин предвижда, че Астън Мартин несъмнено имат късмет за победа през новия сезон.
 Верстапен предвижда по-оспорвано съревнование в Саудитска Арабия Верстапен предвижда по-оспорвано съревнование в Саудитска Арабия
„ Не знам дали отборът ще се бори за купата, само че несъмнено ще имат късмет за победи – изясни Макс. – Аз съм бил в тази позиция, завършваш на 20 или 40 секунди зад най-бързите, само че все пак успяваш да вземеш две или три победи през годината. Има писти, които ще са по-подходящи за тях и когато всичко се получи както би трябвало, ще могат да завоюват. Астън Мартин имат мощен автомобил и ще забележим по какъв начин ще го развият оттук насетне. ”
 Леклер: Алонсо нямаше да ме изпревари Леклер: Алонсо нямаше да ме изпревари
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР