Световният шампион в тежка категория на WBA Super, WBO, IBF

...
Световният шампион в тежка категория на WBA Super, WBO, IBF
Коментари Харесай

Световен шампион в тежка категория изригна: Вие сте най-могъщите хора в света

Световният първенец в тежка категория на WBA Super, WBO, IBF и IBO, украинецът Олександър Усик разгласява видео в своя акаунт в “Инстаграм”, в което приказва за обстановката в страната си. Вече минаха няколко дни от нахлуването на Русия в Украйна.

За страдание, войната принуди доста хора да изоставен Украйна и да търсят леговище в други страни. Братята Кличко останаха в Киев, с цел да го бранят от руснаците, които желаят да го завладяват. Василий Ломаченко също сграбчи оръжието.

Усик можеше да остане в Англия, само че избра да се прибере в родината си и да я пази.

Ето какво обръщение насочи Усик към сънародниците си:

"Скъпи хора на Украйна, желая да се обърна към вас. Вие сте най-могъщите хора в света. Mного се гордея, че съм украинец. Искам да ви кажа на всички: "Благодаря. Вие сте сила”, съобщи той, а по-късно се обърна към Русия.

“Вие воювате не с нашето държавно управление, не с нашата войска, а с нашият народ. Това е нашата земя. Ние сме тук вкъщи и не сме пристигнали при вас. Не е нужно да ни освобождават. Не е нужно да бъдем освободени, ние ще се освободим. "

Шампионът се обърна към всички руснаци, че в случай че ги смятат за православни братя, би трябвало да спрат бойците, които навлизат в Украйна. Ето какво още сподели Усик във видео, което разгласява в обществените мрежи: „ Добро утро на всички. Казвам се Александър Усик. Бих желал да се обърна към народа на Русия. Ако се смятате за наши православни братя, тогава не позволявайте на децата си да потеглят към страната ни. Не се бийте с нас.

Също по този начин се обръщам към президента Владимир Путин. Можете да спрете тази война. Моля, просто седнете и преговаряйте с нас без искания. Нашите деца, съпруги и баби се крият по мазетата. Ние сме тук, в личната си страна. Не можем да го създадем по различен метод. Ние се пазиме. Спрете! Спрете тази война!! НЕ НА ВОЙНАТА!! “

mma.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР