Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е спечелил 32

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е спечелил 32
Коментари Харесай

Как Джошуа спечели 32 млн. паунда без да се боксира?

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа е спечелил 32 млн. паунда в границите на една година без даже да се качва на кръга. Това стана ясно, откакто британецът записва името си като комерсиална марка. То е употребявано за редица артикули като облекла, обувки, тоалетни такъми, диетични артикули, слушалки, компютърни игри и боксови такъми.

Официално: Кобрата и Джошуа подписаха контракта

Простите сметки демонстрират, че Антъни Джошуа е печелил повече от 600 000 паунда на седмица. Това го прави един от най-високоплатените спортисти на Англия.

Справка в регистрите демонстрират, че компанията на Джошуа Sparta Promotions е записала доходи от 36 89 413 паунда до 28 февруари тази година. За съпоставяне, на тази дата предходната година в сметката на компанията е имало 4 967 379 паунда. Това значи, че Джошуа е записал облага от близо 32 млн. паунда. Чистата сума, която боксьорът е прибрал е в размер на 29 млн. паунда, до момента в който в това време има да получава 10 128 030 паунда от кредитори. Джошуа е платил налози в размер на малко над 2 млн. паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР