Световният шампион по снукър и лидер в ранглистата Джъд Тръмп

...
Световният шампион по снукър и лидер в ранглистата Джъд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп: Не мога да обясня защо загубих


Световният първенец по снукър и водач в ранглистата Джъд Тръмп шокиращо отпадна във втория кръг на Шампионата на Обединеното кралство от 54-годишния Найджъл Бонд. Така Асото в колодата не можа да изравни достижението на Стивън Хендри, който към този момент единствен е печелил всичките шампионати от “Тройната корона” в една календарна година.

 Сензация в UK Championship! 54-годишен в профил Тръмп

“Найджъл игра на положително равнище. Беше един от тези мачове, за които не мога да обясня тъкмо за какво изгубих. В други случаи топките биха се наредили по-добре за мен в последните фреймове и бих спечелил. Видно е, че Найджъл работи интензивно и се надявам аз да мога да играя също толкоз добре на такава възраст. Ако бях направил доста пропуски, щях да съм отчаян, само че упражнявах много и работих интензивно. Нормално е да изгубвам мачове. Справих се сносно този сезон и такива загуби няма да ме подтиснат. По-скоро ще се вдъхновя да се представям по-добре и по-добре”, сподели Тръмп.

Асото в колодата остава с купата си от UK Championship през 2011 година, като през 2014-а игра край, само че като се изключи тези случаи, не е прекосявал осминафиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР