Световният шампион по бокс в тежка категория в една от

...
Световният шампион по бокс в тежка категория в една от
Коментари Харесай

Фюри обяви, че ще се бие с Джошуа през август

Световният първенец по бокс в тежка категория в една от версиитеТайсън Фюри разгласи датата на дълго чакания конфликт с другия първенец при най-тежките Антъни Джошуа, който би трябвало да дефинира първия безспорен международен първенец в дивизията от Ленък Люис насам.

" На 14 август 2021 година всички очи по света ще бъдат ориентирани към Кралство Саудитска Арабия. И аз имам желание да смачкам Антъни Джошуа на най-голямата сцена на всички времена ", разгласи Фюри, който държи пояса на Световния боксов съвет (WBC). " Току-що приказвах по телефона с принц Халид от Саудитска Арабия и той ми сподели, че мачът е 100 % сигурен. Това ще бъде най-голямото спортно събитие, случвало се в миналото на планетата Земя. Не го пропускайте ", добави Циганския крал във видео известие в обществените мрежи.

Към момента промоутърите на двамата боксьори Боб Аръм и Еди Хърн не са удостоверили информацията на Фюри, въпреки че неотдавна Хърн съобщи, че дуелът ще бъде в Саудитска Арабия. " Те ще построят нов стадион, желаят да създадат нещо доста особено. Те имат варианти да проведат мача в зала, само че желаят да създадат нещо, което ще шокира света. Ще построят стадион особено за мача ", изясни босът на Мачруум Боксинг.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР