Световният номер 6 Стефанос Циципас изпрати специално послание до своите

...
Световният номер 6 Стефанос Циципас изпрати специално послание до своите
Коментари Харесай

Стефанос Циципас: Мотивиран съм да докажа на родителите ми, че грешат

Световният номер 6 Стефанос Циципас изпрати особено обръщение до своите родители. Циципас стана един от последните тенисисти, които потвърдиха присъединяване си на virtual Madrid Open.

Този шампионат се чака с интерес от почитателите на тениса, като това ще бъде първият шампионат, който ще се играе напълно онлайн. Много от най-хубавите в света потвърдиха присъединяване си в конкуренцията и се стараят съществено да подобрят уменията си във видео игрите.

Роденият през 1998 година Циципас е смяттан за една от бъдещите звезди на тениса, само че в този момент е жаден да се потвърди и във виртуалното пространсттво. Етто какво съобщи гръкът.

„ Като дребен доста играех най-различни игри и моите родители непрекъснато ми се караха. Те ми споделяха, в живота игрите няма да ти оказват помощ, от тях няма изгода. Като играеш на игри, нищо няма да постигнеш, това е безусловно неефикасно. Ето, че те доста са сбъркали и в този момент иска ми се наложи да се потвърдя в онлайн пространството. Мотивация не ми липсва, тъй като както споделих към този момент, като дребен бях огромен почитател на видео игрите и в този момент ще потвърдя на моята майка и татко, че доста са бъркали като ми се караха толкоз. Ето, че тази моя пристрастеност си е коствала “, сподели Циципас.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР