Световният номер 1 Рафаел Надал обяви, че е готов да

...
Световният номер 1 Рафаел Надал обяви, че е готов да
Коментари Харесай

Надал: Готов съм да страдам, за да защитя титлата си

Световният номер 1 Рафаел Надал разгласи, че е подготвен да страда на корта, с цел да отбрани купата си от Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира в понеделник. Надал ще се изправи против сънародника си Давид Ферер в първия кръг, като може да срещне противника си във финала предходната година Кевин Андерсън на четвъртфиналите, до момента в който Роджър Федерер и Новак Джокович са в другата половина на жребия.

" Ние страдаме на корта, само че това е и приятност, тъй като това е нашата работа. " Тренираме всеки ден, с цел да сме подготвени за деяние, за съревнование. Това важи още повече за огромните шампионати. Енергията тук в Ню Йорк не може да се съпостави с на никое място другаде. Обичам вечерните сесии, обичам връзката ми с публиката. Винаги се усещам добре тук ", разяснява испанецът, който при започване на месеца завоюва купата от Мастърса в Торонто, след което пропусна конкуренцията в Синсинати.

" Резултатът в Торонто ми даде опция да умря малко. Както всички знаят, към този момент не съм чак толкоз млад. Опитвам се да запазя тялото си, с цел да играя допустимо най-дълго. Това е нещо, което в действителност желая да реализира. Това е - почивах, упражнявах и в този момент съм тук ", добави трикратният първенец. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР